سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

احتمال افزایش قیمت کامپیوتر / بازار در تسخیر چینی ها

پس از افزایش قیمت لپ تاپ ها در یک هفته گذشته به نظر می رسید که با جو روانی که از این اتفاق بوجود آمده است، قیمت قطعات کامپیوتری نیز افزایش پیدا کند

لب تاب

تعرفه واردات لپ تاپ ۱۰ درصد گران شد و این موضوع باعث شده بسیاری از فروشندگان کامپیوترهای رومیزی پیش بینی کنند قیمت قطعات کامپیوتر هم افزایش پیدا می کند. یکی از فروشندگان قطعات کامپیوتری در بازار تهران درباره افزایش قیمتها در روزهای اخیر در گفت و گو با امیرحسین چرایی، خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، گفت: با ورود قطعات جدید و به روز شدن آن ها قیمت ها وضعیت عادی به خود می گیرند، به عنوان مثال زمانی که یک مادربورد جدید به بازار می آید قیمت مادر بوردهای قدیمی تر تا حدود زیادی پایین می آید. البته چهار سال قبل به دلیل نوسانات شدیدی که بر بازار ارز حاکم شد قیمت کلیه قطعات کامپیوتری تا سه برابر افزایش یافت اما در این سه سال شاهد تغییر آن چنانی در بازار قطعات کامپیوتری نبودیم و قیمت ها سیکل طبیعی خود را طی می کنند، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد که به نظر می رسد این گونه باشد نوسانات بازار در آینده نیز به همین شکل باشد.

مشتریان بیشتر از چه برندهایی استقبال می کنند؟

با جستجویی ساده می توان به راحتی دریافت که اکثر قطعات موجود در بازار تولید کشور چین است. در حالی که بسیاری از برندهای ژاپنی، تایلندی و مالزیایی نیز در بازار پیدا می شود ولی فروشندگان می گویند حتی این قطعات نیز در چین تولید شده و واردکنندگان عمده، با تجار چینی طرف هستند و از آنها جنس می خرند. در حال حاضر سه برند قطعات کامپیوتری «ایسوس»، «گیگابایت» و «ام اس آی» وجود دارد که مردم تمایل بیشتری به خرید آن ها نشان می دهند. البته در این چند ساله فروش قطعات «ایسوس» در ایران بهتر از سایر برندهای موجود در بازار بوده است و این موفقیت «ایسوس» در حوزه کارت گرافیک نیز ادامه پیدا کرده است. در حال حاضر CPU و یا همان پردازنده ها بازار تنها شامل دو برند «اینتل» و «اِی اِم دی» می شود که CPUهای اینتل محبوبیت بیشتری در ایران دارد و این محبوبیت هم به دلیل عدم شناخت کافی مردم از CPUهای «اِی اِم دی» است و همین امر سبب شده تا «اینتل» در حدود ۹۰درصد بازار ایران را در اختیار بگیرد. دو برند «کینگ‌ اِستون» و «کورسایر» نیز توانسته اند بر بازار RAM تسلط پیدا کنند البته برندهای دیگری چون «جی - اسکیل» هم توانسته اند در این مدت سهم خوبی از بازار را به دست آورند.

قطعات ایرانی در بازار کامپیوتر پاور و کیس جز قطعات ایرانی هستند که در این بازار وجود دارند و کیس های تولید ایران تقریبا بهترین کیس موجود در بازار است و در کل به خوبی توانسته با رقبای خارجی خود رقابت کند و به دلیل کیفیت خوبی که دارد تقریبا بخش زیادی از بازار ایران را توانسته تصاحب کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه