سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

شارژ اعتبار کالابرگ برای بیش از ۲۸ میلیون ایرانی از امروز

از امروز، اعتبار مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های اول تا سوم واریز شد؛ بیش از ۲۸ میلیون ایرانی حالا می‌توانند با اعتبار جدید، ۱۱ قلم کالای اساسی خود را تأمین کنند.

کالابرگ الکترونیکی در گیلان
به گزارش خبرگزاری موج

،  مرحله سوم طرح ملی کالابرگ الکترونیکی از صبح شنبه ۷ تیرماه آغاز شد و سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا سه درآمدی کشور مشمول دریافت ۵۰۰ هزار تومان اعتبار به‌ازای هر نفر شدند. طبق اعلام احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این اعتبار ویژه خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار بوده و بیش از ۲۸ میلیون نفر مشمول آن هستند.

اعتبار کالابرگ جدای از یارانه ماهانه افراد بوده و مشمولان می‌توانند متناسب با نیاز خود و بدون محدودیت در مقدار خرید یا برند کالا، کالاهای مورد نظر خود را از میان ۲۴۰ هزار فروشگاه عمده و خرد و همچنین ۱۱ فروشگاه زنجیره‌ای در سراسر کشور تهیه کنند. اگر اعتبار تخصیصی برای خرید کافی نباشد، پرداخت مابه‌التفاوت با خود خریدار خواهد بود. همچنین محدودیتی در تعداد دفعات خرید وجود ندارد و الزام به استفاده کامل اعتبار در یک مرحله نیست.

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با واریز ۳ هزار میلیارد تومان، گام سوم اجرای این طرح را عملیاتی کرده تا خانوارهای دهک اول تا سوم درآمدی با قوت بیشتری روی پای خود بایستند؛ این در حالی است که طبق دستور رئیس‌جمهور و طی مراحل آینده، پرداخت اعتبار برای دهک‌های چهار تا هفت نیز در دستور کار و منوط به تأمین منابع خواهد بود.

برای مطلع شدن از میزان اعتبار تخصیصی و مراکز خرید معتبر، سرپرستان خانوار می‌توانند نرم‌افزار “شما” را از بازارهای نرم‌افزاری معتبر نصب یا با کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ استعلام بگیرند. اطلاع‌رسانی میزان اعتبار نیز از طریق پیامک با سرشماره v.refah اعلام شده و تاکید گردیده که این پیامک فاقد هرگونه لینک است.

این اقدام ملی با هدف حمایت ویژه از اقشار کم‌درآمد، بهبود وضعیت معیشت و دسترسی سهل‌تر به کالاهای اساسی در جریان است و مسئولان تأکید دارند که روند پرداخت و پشتیبانی از طریق مرکز تماس ۶۳۶۹-۰۲۱ ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه