سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

افزایش ۷ درصدی قیمت نفت جهانی

قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی، در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان و حملات تلافی‌جویانه ایران و نگرانی سرمایه گذاران از تاثیر آن بر صادرات نفت خاورمیانه، با هفت درصد افزایش بسته شد.

نفت صعود و نزول قیمت
به گزارش خبرگزاری موج

، بهای معاملات نفت برنت، چهار دلار و ۸۷ سنت معادل ۷.۰۲ درصد افزایش یافت و در ۷۴ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه بسته شد. نفت برنت در ابتدای معاملات روز جمعه، بیش از ۱۳ درصد صعود کرده بود و در مقطعی، تا مرز ۷۸ دلار و ۵۰ سنت پیش رفته بود که بالاترین حد از ۲۷ ژانویه بود. بهای نفت برنت، ۱۲.۵ درصد بالاتر از یک هفته قبل است.

بهای معاملات نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با چهار دلار و ۹۴ سنت معادل ۷.۶۲ درصد افزایش، در ۷۲ دلار و ۹۸ سنت در هر بشکه بسته شد. در طول معاملات جمعه، شاخص نفت آمریکا بیش از ۱۴ درصد افزایش داشت و تا مرز ۷۷ دلار و ۶۲ سنت پیشروی کرد که بالاترین حد از ۲۱ ژانویه بود. شاخص نفت آمریکا نسبت به یک هفته قبل، ۱۳ درصد صعود کرده است.

این بزرگترین صعود هر دو شاخص در میانه معاملات، از زمان آغاز جنگ روسیه در اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ است.

مدت کوتاهی پس از پایان معاملات رسمی جمعه، موشکهای ایرانی در تل آویو فرود آمدند. صداهای انفجار، در جنوب سرزمینهای اشغالی نیز شنیده شد.

شرکت ملی توزیع و پالایش نفت ایران اعلام کرد تاسیسات ذخیره سازی و پالایش نفت، آسیبی ندیده و همچنان فعالیت دارند. ایران یکی از اعضای اوپک است که در حال حاضر، حدود ۳.۳ میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کند و بیش از ۲ میلیون بشکه در روز صادرات نفت و سوخت دارد.

شرکت خدمات میدان نفتی «بیکر هیوز» روز جمعه اعلام کرد تعداد دکلهای حفاری نفت و گاز طبیعی آمریکا طی هفته گذشته، ۳۵ حلقه کاهش یافت که هفتمین کاهش هفتگی متوالی بود و ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت. تعداد دکلهای حفاری نفت، با ۳ حلقه کاهش، به ۴۳۹ حلقه رسید که پایینترین میزان از اکتبر سال ۲۰۲۱ است.

بر اساس گزارش رویترز، در بازارهای دیگر، معاملات سهام سقوط کردند و تقاضا برای داراییهای امن مانند طلا، تقویت شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه