۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی جادهها و افزایش ظرفیت حمل و نقل در اربعین ۱۴۰۴
معاون حمل و نقل سازمان راهداری از تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی جادهها و ساماندهی زیرساختهای مرزی به منظور تسهیل جابجایی زائران در اربعین ۱۴۰۴ خبر داد.

، مهدی خضری، معاون حمل و نقل سازمان راهداری در نشست خبری کمیته حمل و نقل و سوخت اربعین ۱۴۰۴ با اشاره به حجم بالای تردد مسافران در مرزهای اربعینی، اظهار کرد: در ایام اربعین سال گذشته، بیش از ۷۸ هزار و ۱۲۱۹ سفر انجام شد و با توجه به حجم بالای ترافیک، جلساتی برای برنامهریزی بهتر جریان تردد ناوگان و افزایش ظرفیتها در حال برگزاری است.
وی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی به منظور بهسازی، تعمیر و نگهداری جادهها، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ کردهاند که این منابع به ویژه برای بهسازی محورهای منتهی به مرزهای اربعینی در نظر گرفته شده است. همچنین، ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اولیه به استانها جهت ساماندهی پایانهها و زیرساختهای مرزی اختصاص یافته است.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری با اشاره به اقدامات سال گذشته، ادامه داد: در سال گذشته به دلیل همزمانی سفرهای تابستانی با ایام اربعین، مجبور شدیم برخی خدمات مسافربری را موقتاً لغو کرده و ظرفیتهای لازم برای تأمین نیازهای مرزی فراهم کنیم. در این راستا، درخواستهای مختلفی از جمله افزایش ساعت کار رانندگان از ۹ ساعت به ۱۲ ساعت و استفاده از ظرفیت رانندگان بازنشسته نیز مطرح شده است.
وی به مشکل تأمین سوخت در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با کمبود سوخت گازوئیل در جایگاهها مواجه بودیم که این موضوع در ساعات بعدازظهر بیشتر خود را نشان داد. برای حل این مشکل، درخواستهایی برای تخصیص ۲۱ هزار تن سوخت اضافی برای ایام اربعین ارائه شده است.
خضری تأکید کرد:در حال حاضر مذاکرات با کشور عراق برای تسهیل حمل و نقل مستقیم از تهران به نجف در حال انجام است و امیدواریم با افزایش همکاریها، شاهد بهبود وضعیت جابجایی زائران در اربعین ۱۴۰۴ باشیم.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری، به موضوع جابجایی زائران از کشورهای همسایه مانند افغانستان و پاکستان اشاره کرد و از برنامهریزیهای ویژه برای تسهیل این فرایند خبر داد
خضری گفت: سال گذشته، تصمیمات خوبی برای استفاده از ظرفیت حمل و نقل از کشورهای افغانستان و پاکستان گرفته شد. به ویژه در صورت نیاز به تخصیص ناوگان به این دو کشور، تلاش خواهیم کرد تا این ناوگانها در مسیرهای مشخص و با هماهنگیهای لازم، به خدماترسانی بپردازند.
وی افزود: امسال نیز باید برنامهریزیهای لازم برای جابجایی زائران از افغانستان و پاکستان انجام شود. یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کنیم، بحث نوع و مدل ناوگانهای خارجی است که باید از نظر ایمنی، ظرفیت و شرایط سفر با استانداردهای لازم تطبیق داشته باشند.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری همچنین به اهمیت نرخ بلیط در ایام اربعین اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع نرخ بلیط در کمیته حمل و نقل و در ستاد اربعین کشور مطرح میشود و به تصویب میرسد. سال گذشته، این موضوع به خوبی مدیریت شد و امیدواریم امسال نیز با تعیین نرخ بلیط از پیش، بتوانیم از مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم.
خضری در پایان تأکید کرد: یکی از مسائلی که باید پیش از آغاز سفرهای اربعین به آن توجه کنیم، پیشفروش بلیطها است. با برنامهریزی برای پیشفروش بلیطها قبل از شروع ایام سفر، امیدواریم مشکلات مربوط به تأمین ظرفیتها و خدمات به حداقل برسد.
ارسال نظر