English

تفاهم‌نامه همکاری وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری با هلدینگ خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان به امضا رسید

در مراسمی که امروز در وزارت علوم برگزار شد؛ تفاهم‌نامه همکاری وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری با هلدینگ خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان به امضا رسید که بر اساس آن همکاری‌های گسترده‌ دانشگاه‌ها و این صنایع بزرگ در قالب اعتبار مالیاتی آغاز خواهد شد .

تفاهم‌نامه همکاری وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری با هلدینگ خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان به امضا رسید

به گزارش خبرگزاری موج، همکاری دانشگاه‌ها با صنایع بزرگ کشور می‌تواند مزایا و نتایج بسیار مفیدی داشته باشد از یک سو صنایع در این تعامل می‌توانند به افزایش بهره‌وری و کیفیت محصولات بپردازند و از یک سو دانشگاه‌ها می‌توانند با جهت‌دهی پژوهش و فعالیت‌های علمی به سمت تقاضای واقعی، اثربخشی بهتری در بهبود شرایط کشور داشته باشند. این همکاری یک موضوع اساسی و بنیادی است و نه تنها در ارتباط با صنعت بلکه در ارتباط با جامعه نیز دانشگاه‌ها باید نقش موثری داشته باشند.

بر این اساس و با توجه به اینکه در وزارت علوم حوزه‌های تخصصی مختلف همچون فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی، هنر و علوم پایه وجود دارد، ضروری است ابزارها و روش‌های متناسب و مختلفی به‌کار گرفته شود تا در همه زمینه‌ها بتوان با مخاطبین ارتباط سازنده‌ای شکل داد. در این راستا خوشبختانه با استفاده از تجارب و الگوهای مختلف ملی و بین المللی در حال حاضر دانشگاه‌ها روش‌های متعددی را برای این منظور استفاده می‌نمایند و مسلماً سرجمع این روش‌ها می‌تواند به یک تعامل و همکاری همه جانبه و پایدار با جامعه و صنعت منجر شود. روش‌های متنوع می‌توانند ارتباط بین مراکز علمی و اجرایی را تسهیل نموده و بستر مناسب برای استفاده حداکثری از توانمندی‌های علمی کشور را فراهم نمایند.

خوشبختانه در این راستا در مراسم مشترکی که امروز دو شنبه در وزارت علوم برگزار شد؛ دو تفاهم‌نامه مهم با هلدینگ خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان به امضا طرفین رسید. طبق توافقات صورت گرفته بر اساس تفاهمنامه‌های فوق، همکاری‌های گسترده‌ای با دانشگاه‌ها توسط صنایع آغاز و محورهای مهمی همچون:

  • تخصیص گرنت به اعضای هیئت علمی
  • تعریف و اجرای پروژه‌های پژوهشی مورد نیاز
  • حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی
  • مشارکت در برگزاری رویدادهای تخصصی
  • استفاده از فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت
  • تقویت دوره‌های مهارتی و شغلی
  • سرمایه‌گذاری در تجاری‌سازی و توسعه فناوری‌های جدید

 پوشش داده خواهند شد. بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها اعتبار مالیاتی پیش‌بینی شده در ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان به صورت موثر برای این امور بهره‌برداری خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه