سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

قیمت جهانی نفت بر مدار صعود

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۸۸ سنت معادل ۱.۳۶ درصد افزایش به ۶۵ دلار و ۴۱ سنت رسید.

نفت صعود و نزول قیمت
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از رویترز، قیمت نفت افزایش یافته و دومین افزایش هفتگی پیاپی را به‌دنبال آرام شدن تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین تجربه می‌کند. اما انتظار افزایش عرضه نفت ایران و اوپک پلاس مانع بالا رفتن بیش‌ازحد قیمت نفت می‌شود.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۸۸ سنت معادل ۱.۳۶ درصد افزایش به ۶۵ دلار و ۴۱ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۷ سنت معادل ۱.۴۱ درصد افزای ۶۲ دلار و ۴۹ سنت معامله می‌شود.

نفت برنت ۱ درصد و نفت آمریکا ۲.۴ درصد طی یک هفته گذشته افزایش قیمت داشته‌اند.‌

دورنمای قرارداد هسته‌ای ایران که می‌تواند تحریم‌های این کشور را کاهش داده و نفت آن را به بازار جهانی بازگرداند، باعث شد قیمت هر دوی این شاخص‌های نفتی بیش‌از ۲ درصد در روز پنجشنبه کاهش یابد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در روز پنجشنبه گفت به یک قرارداد هسته‌ای با ایران نزدیک می‌شوند و تهران تا حدی با مفاد این قرارداد موافقت کرده‌است. اما برخی منابع آگاه می‌گویند هنوز اختلافاتی وجود دارد.

تحلیلگران عقیده دارند یک قرارداد هسته‌ای می‌تواند تحریم‌های ایران را برداشته و تولید نفت این کشور را افزایش دهد. بدین ترتیب حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز نفت به بازارها اضافه می‌شود.

توافق آمریکا و چین به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصادها و بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نفت دنیا برای توقف ۹۰ روزه جنگ تجاری و پایین آوردن عوارض بر واردات یکدیگر، اطمینان سرمایه‌گذاران را تقویت کرده‌است. این عوارض سنگین نگرانی درمورد آسیب دیدن رشد اقتصاد دنیا و تقاضا برای نفت را افزایش داده بود.

از طرف دیگر، کیف و مسکو نتوانستند در اولین دور مذاکرات مستقیم طی ۳ سال گذشته، درمورد آتش‌بس به توافق برسند.

در آمریکا هم تعداد چاه‌های نفت ۱ حلقه پایین آمده و به ۴۷۳ رسیده است، یعنی پایین‌ترین رقم از ماه ژانویه.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه