English

مدیرعامل "هما"عنوان کرد:

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" گفت: نظام‌نامه حاکمیتی مالی، انضباط مالی و معماری فرآیندهای مالی، این سه‌گانه، نه‌تنها بنیان تحول در هما، بلکه الگویی برای پیشرفت در سطح کلان اقتصادی کشور است.

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است
به گزارش خبرگزاری موج

، کاپیتان حسین خانلری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما"، با اشاره به اهمیت بازنگری ساختارهای مالی در صنعت هوانوردی کشور، اظهار کرد: در مسیر اصلاحات اقتصادی و ارتقای بهره‌وری، سه مؤلفه کلیدی باید در دستور کار قرار گیرد، ابراز داشت: نظام‌نامه حاکمیتی مالی، انضباط مالی و معماری فرآیندهای مالی، این سه‌گانه، نه‌تنها بنیان تحول در هما، بلکه الگویی برای پیشرفت در سطح کلان اقتصادی کشور است. 

وی ادامه داد: نظام‌نامه حاکمیتی مالی، یک نقشه راه دقیق برای پاسخگویی، شفافیت و ارتقاء سلامت ساختارهای مالی در شرکت‌هاست. ما در "هما"، این رویکرد را به‌عنوان یک الزام مدیریتی دنبال می‌کنیم تا هم اعتماد ذی‌نفعان را حفظ کنیم و هم امکان تصمیم‌سازی مالی را بر اساس داده‌های واقعی فراهم آوریم. 

حسین خانلری، افزود: انضباط مالی، به‌عنوان یکی از اصول حیاتی حکمرانی اقتصادی، رکن ثبات عملیاتی و توان رقابت در شرایط پرنوسان است. انضباط در تخصیص منابع، پایش مستمر هزینه‌ها و پرهیز از تصمیمات هیجانی، از جمله اقداماتی است که در دوره جدید مدیریت "هما" با جدیت پیگیری می‌شود. 

وی با تأکید بر ضرورت تحول دیجیتال در ساختارهای مالی گفت: امروز دیگر نمی‌توان فرآیندهای مالی را به‌صورت سنتی و جزیره‌ای اداره کرد. معماری مالی نوین به ما این امکان را می‌دهد که با اتوماسیون، یکپارچگی داده‌ها و شفافیت لحظه‌ای، نه‌تنها هزینه‌ها را کنترل کنیم، بلکه زیرساخت تحلیل مالی هوشمند را نیز فراهم آوریم. 

مدیرعامل هما تصریح کرد: با اشاره به بهره‌گیری شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از فناوری‌های جدید افزود: ما در حال طراحی سازوکارهای جدید برای استقرار داشبوردهای مالی لحظه‌ای، معماری داده‌محور و مکانیزم‌های هوشمند پایش عملکرد مالی هستیم. این اقدامات بخشی از نقشه راه تحول دیجیتال هماست که با هدف افزایش بهره‌وری اجرا می‌شود. 

وی با اشاره به لزوم نگاه ملی به این مفاهیم تصریح کرد: اقتصاد کشور برای عبور از شرایط پیچیده نیازمند بازآرایی دقیق در زیرساخت‌های مالی است. "هما"می‌تواند، به‌عنوان یک مجموعه با پیشینه ملی و نقش راهبردی، الگویی برای طراحی و اجرای نظام‌های نوین مالی در سایر بخش‌ها باشد. 

خانلری خاطرنشان کرد: حرکت به سمت نظام‌نامه‌های مالی منسجم، انضباط در سیاست‌گذاری و تحول در فرآیندهای مالی، صرفاً یک انتخاب نیست؛ بلکه ضرورتی حیاتی برای بقا، رشد و رقابت‌پذیری ما در بازارهای منطقه‌ای و جهانی است. "هما"با اتکا به تجربه، تخصص و اراده، این مسیر را با جدیت دنبال خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه