سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

قیمت جهانی نفت به ۶۳ دلار و ۸۰ سنت رسید

نرخ هر بشکه نفت برنت دریای شمال در بازارهای جهانی امروز با ۴۵ سنت معادل ۰.۷۰ درصد کاهش به ۶۳ دلار و ۸۰ سنت رسید.

قیمت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات معاملات در آسیا در روز چهارشنبه کاهش یافته است. سیاست عوارض ترامپ نگرانی در مورد ضعف رشد اقتصاد دنیا و کاهش تقاضا برای سوخت را بالا برده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۵ سنت معادل ۰.۷۰ درصد کاهش به ۶۳ دلار و ۸۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۵۳ سنت معادل ۰.۸۸ درصد کاهش ۵۹ دلار و ۸۹ سنت معامله می‌شود.

قیمت هر دوی این شاخص‌های نفتی در روز گذشته به پایین‌ترین رقم از دهم آوریل رسید.

نظرسنجی رویترز از اقتصاددان‌ها نشان می‌دهد عوارض جدید ترامپ بر واردات به آمریکا احتمالاً باعث رکود اقتصاد دنیا در سال جاری میلادی خواهد شد.

چین که مشمول شدیدترین تعرفه‌های ترامپ شده، این اقدام آمریکا را با وضع عوارض بر واردات از این کشور تلافی کرده و یک جنگ تجاری بین دو کشور بزرگ مصرف‌کننده نفت دنیا به راه انداخته است.

تحلیلگران عقیده دارند نگرانی در مورد تقاضای جهانی در بحبوحه این جنگ تجاری بر حساسیت سرمایه‌گذاران تأثیر گذاشته است. همچنین این نگرانی وجود دارد که اطلاعات مثبت اقتصادی در آمریکا به‌خاطر تأثیر عوارض جدید وضع شده موقتی باشد.

اطمینان مصرف‌کنندگان در آمریکا به‌خاطر نگرانی در مورد سیاست عوارض تا پایین‌ترین سطح طی ۵ سال گذشته پایین آمده‌است.

اطلاعات مؤسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۸ میلیون بشکه در هفته گذشته کاهش یافته است.

قیمت نفت همچنین تحت تأثیر افزایش احتمالی تولید اعضای ائتلاف اوپک پلاس قرار دارد. برخی از کشورهای عضو این ائتلاف پیشنهاد تسریع افزایش تولید را در ماه ژوئن برای دومین ماه پیاپی ارائه داده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه