سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

آغاز ساخت فاز اول پروژه مسکونی بوموسی از سال آینده

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: فاز اول پروژه مسکونی جزیره بوموسی از سال آینده آغاز خواهد شد و ساخت و ساز به سرعت پیش خواهد رفت. ساکنان جزیره بوموسی در اولویت دریافت واحدهای مسکونی قرار خواهند گرفت.

بوموسی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه ملی معماری مجموعه مسکونی جزیره بوموسی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت این پروژه، اظهار کرد: جزیره بوموسی جزو پروژه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی است که بعد از کلنگ‌زنی، مسابقه معماری ملی برای طراحی آن برگزار شد. هدف از این مسابقه، توجه ویژه به جمعیت‌پذیری و ساخت مسکن متناسب با اقلیم، معماری بومی و نیازهای مردم محلی بود.

وی ادامه داد: مسابقه معماری آزاد بود و شرکت‌کنندگان زیادی از سراسر کشور در آن حضور داشتند. طرح‌های ارائه شده، به خوبی اقلیم، محرمیت، مصالح بومی و نیازهای مردم منطقه را در نظر گرفته‌اند. این پروژه نقطه آغازین برای ایجاد مسکن حمایتی در سراسر کشور است و ما قصد داریم در مراحل بعدی نیز از توانمندی جوانان معمار این سرزمین بهره‌برداری کنیم.

وزیر راه و شهرسازی افزود: فاز اول این پروژه از سال آینده آغاز می‌شود و پیش‌بینی می‌شود که ساخت و ساز به سرعت شروع شود. ساکنین بوموسی در اولویت حضور در واحدهای مسکونی خواهند بود.

صادق  به برنامه‌ریزی‌های آینده در خصوص پروژه‌های مسکن حمایتی در کشور اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها با تکیه بر معماری بومی و نیازهای مردم، به توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه