سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

در پاسخ به خبرگزاری موج اعلام شد؛

جذب سرمایه‌گذاری خارجی از چین و هند برای توسعه پروژه‌های مسکن

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن گفت: جذب سرمایه‌های خارجی برای توسعه پروژه‌های مسکن داخلی است و در این راستا مذاکراتی با شرکت‌های چینی و هندی انجام شده است.

سرمایه گذاری مسکن

محسن علیزاده مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن در پاسخ به سؤال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج درباره سرمایه‌گذاری خارجی در پروژه‌های این گروه گفت: شرکت سرمایه‌گذاری مسکن پیش‌تر تجربه حضور کوتاه‌مدت در ونزوئلا را داشته و اکنون نیز با توجه به مذاکرات انجام‌شده، آمادگی خود را برای صادرات خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور اعلام کرده‌ایم.  

وی با اشاره به دیدارهای صورت‌گرفته با مقامات وزارت امور خارجه افزود: سرمایه‌گذاران خارجی نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند. البته این سرمایه‌گذاران به‌دنبال ارائه خدمات فنی و مهندسی خود در ایران نیستند، چرا که کشور ما توانمندی بالایی در این حوزه دارد. تجربه همکاری با شرکت‌های خارجی در گذشته نشان داده است که ما در بخش خدمات فنی و مهندسی کمبودی نداریم و در صورت نیاز، از ظرفیت‌های بین‌المللی بهره خواهیم برد.  

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن تأکید کرد: هدف اصلی ما جذب سرمایه‌های خارجی برای توسعه پروژه‌های داخلی است. در این راستا، مذاکراتی با شرکت‌های چینی و هندی انجام شده و همچنین برای حضور در بازارهای خارجی ازجمله کشورهای حوزه خلیج‌فارس مانند عمان، قطر و امارات و همچنین کشورهای دیگر برنامه‌ریزی کرده‌ایم. بسته‌های خدمات فنی و مهندسی خود را آماده کرده و در اختیار سرمایه‌گذاران خارجی قرار داده‌ایم تا فرصت‌های همکاری را بررسی کنیم.  

وی درخصوص پروژه‌های این گروه در الجزایر نیز گفت: مذاکراتی برای اجرای پروژه‌های مسکونی در این کشور انجام شده که جزئیات آن در آینده اعلام خواهد شد.

علیزاده با بیان اینکه ٢٠ بسته سرمایه گذاری برای تامین مالی آماده کردیم، یاد آور شد: در سال‌های گذشته به موضوع صنعتی سازی توجه نشده است و گروه مالی مسکن توانست با استفاده از صنعتی سازی پروژه‌ای را ١٨ ماهه تکمیل کرد و تحویل داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه