سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر نیرو از افزایش یک میلیارد دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و قطر خبر داد

وزیر نیرو گفت: در حال حاضر مبادلات تجاری بین ایران و قطر در حوزه‌های مختلف خدمات فنی، مهندسی و کالا و تجهیزات حدود ۲۰۰ میلیون دلار بوده که قصد داریم در آینده نزدیک این عدد را به یک میلیارد دلار در سال افزایش دهیم.

وزارت نیرو
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از وزارت نیرو، عباس علی‌آبادی امروز پنجشنبه ۲۲ آذرماه، در آیین اختتامیه دهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر که با حضور شیخ فیصل بن ثانی بن فیصل آل ثانی وزیر تجارت و صنعت دولت قطر برگزار شد، گفت: اطمینان دارم این اجلاس موجب تقویت و تحکیم هرچه بیشتر روابط در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، انرژی، حمل و نقل و سایر زمینه‌های مورد علاقه بین دو کشور را فراهم می‌آورد.

رئیس کمیسیون مشترک ایران و قطر ضمن ابراز امیدواری نسبت به پیشرفت و همکاری در همه حوزه‌های روابط دو کشور ایران و قطر افزود: امروز روابط اقتصادی دو کشور ایران و قطر نیازمند یک نگاه راهبردی است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مبادلات تجاری بین دو کشور در حوزه‌های مختلف خدمات فنی، مهندسی و کالا و تجهیزات حدود ۲۰۰ میلیون دلار بوده که قصد داریم در آینده نزدیک این عدد را به یک میلیارد دلار در سال افزایش دهیم.

علی ابادی ضمن اعلام آمادگی ایران برای استقبال از تجار و فعالان اقتصادی قطری به منظور سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف مورد علاقه دو طرف در ایران، ادامه داد: امید دارم همچون چشم انداز افزایش مبادلات مالی در آینده‌ای نزدیک شاهد سرمایه‌گذاری سالانه حداقل یک میلیارد دلاری در ایران و توسط طرف‌های قطری باشیم.

وزیر نیرو با تاکید بر اهمیت عملیاتی کردن تعاملات تجاری بین دو طرف، گفت: آنچه امروز بر آن تاکید دارم اجرایی کردن توافق ها و سیاست‌های سران دو کشور جهت ورود به فاز همکاری و مشارکت فراگیر در منطقه و درهمه حوزه‌های اقتصادی اعم از انرژی، حمل و نقل رسانه، مناطق آزاد، گردشگری و میراث تاریخی، فرهنگی و هنری، بهداشت و درمان، گمرک، استاندارد، بانک و مبادلات مالی، کشاورزی، آموزش و ظرفیت سازی، بیمه، محیط زیست، ورزش و صنعت است.

رئیس کمیسیون مشترک ایران و قطر خاطرنشان کرد: طرح مطالعه اتصال شبکه برق ایران و قطر از طریق کابل زیر دریایی به طول ۲۰۰ کیلومتر در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شده و هم اکنون در مراحل نهایی فاز مطالعه است که با بررسی و تایید کارفرما، طرح به مرحله اجرا در خواهد آمد.

علی آبادی افزود: این طرح تحولی در انتقال برق بین دو کشور در دوره‌های پیک مصرف و امکان ترانزیت برق در زمان‌های دیگر به کشورهای ثالث فراهم خواهد آورد و امید است در بخش‌های دیگر نیز شاهد توسعه همکاری‌های فی ما بین باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه