سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

وزیر راه و شهرسازی پس از زلزله ۵.۶ ریشتری با استاندار خوزستان گفت‌وگو کرد

پس از وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری صبح امروز پنجشنبه در استان خوزستان، وزیر راه و شهرسازی در تماسی با استاندار خوزستان وضعیت راه‌ها و آسیب وارده به خانه‌ها در این استان را جویا شد.

وزیر راه و شهرسازی
به گزارش خبرگزاری موج

، پس از وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری صبح امروز در استان خوزستان، فرزانه صادق در تماسی با سیدمحمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان وضعیت راه‌ها و آسیب وارده به خانه‌ها در این استان را جویا شد.

صادق که در سفر به استان مازندران در شمال کشور از صبح امروز نقاط مختلف محور مواصلاتی تهران- ساری- قائمشهر را بازدید کرده است، پیگیر خسارت‌های وارده زلزله خوزستان به راه‌ها و مسکن‌های روستایی این استان در جنوب کشور نیز بود.

وزیر راه و شهرسازی در تماس تلفنی با استاندار خوزستان در جریان جزئیات این زلزله در ۲۷ کیلومتری هفتگل و ۳۲ کیلومتری مسجدسلیمان و پس‌لرزه‌های پس از آن قرار گرفت.

وی در این تماس تلفنی در خصوص میزان آسیب وارده به راه‌ها و خانه‌های استان سوال کرد که طی آن استاندار خوزستان اظهار کرد: خوشبختانه این زلزله هیچ تلفات جانی نداشت، اما قریب به ۲۰ خانه آسیب دیده‌اند.

صادق با تاکید بر اینکه این وزارتخانه آماده حل مشکلات راه‌ها و آسیب به خانه‌ها در این استان است افزود: بنیاد مسکن را موظف به پیگیری این موضوع می‌کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه