سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرگزاری موج:

تعداد تجهیزات اطفای حریق جنگلی کمتر از نیاز کشور است

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کمبود تجهیزات در اطفای حریق جنگلی گفت:درحال حاضر تجهیزاتی نداریم و نیاز ما برطرف نشده است. قطعاً اگر هلیکوپتر و هواپیما آتش‌نشان در مناطق جنگلی مستقر شوند کمک زیادی می‌کند.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲ آبان

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج در رابطه با اقدامات انجام شده جهت حفاظت از جنگل‌ها اظهار کرد: این جزو وظایف روتین سازمان منابع طبیعی است و بنده هم در گفت‌وگو با رییس جدید این سازمان بر حفاظت از  جنگل‌ها در مقابله با آتش‌سوزی و سایر تهدیدات تأکید کردم.
وی افزود: استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء برای شناسایی و کنترل سریع آتش‌سوزی‌ها، به‌ویژه در مراحل اولیه شکل‌گیری کانون‌های آتش‌سوزی، بسیار مهم است. این نوع فناوری‌ها می‌توانند به نهادهای مسئول کمک کنند تا به‌سرعت مناطق درگیر آتش‌سوزی را شناسایی و اقدامات لازم را انجام دهند که در این خصوص با شرکت‌های دانش‌بنیان در ارتباط هستیم.
وزیر جهاد کشاورزی درباره تجهیز سازمان‌های زیر مجموعه این وزارت خانه به هواپیماهای آتش‌نشان و هلیکوپترهای آتش‌نشانی در مناطق جنگلی نیز توضیح داد: درحال حاضر تجهیزاتی نداریم و نیاز ما برطرف نشده است. قطعاً اگر هلیکوپتر و هواپیما آتش‌نشان در مناطق جنگلی مستقر شوند کمک زیادی می‌کند. به دنبال خرید آنها هستیم اما این مهم بستگی به بودجه کشور دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه