سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر اقتصاد:

سرکوب کردن قیمت هیچ نفعی ندارد

وزیر اقتصاد گفت: سرکوب کردن قیمت هیچ نفعی ندارد و فقط علاوه بر خاموش‌کردن سیگنال، روند اقتصاد را نیز کند می‌کند، لذا به این موضوع اعتقاد نداریم.

عبدالناصر همتی - وزیر امور اقتصادی و دارایی
به گزارش خبرگزاری موج

، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی اظهار کرد: دولت مصمم بر حل مشکلات اقتصادی است و بنا دارد بر اساس یافته‌های اقتصاد، نظرات کارشناسی و اقتصاد مبتنی بر قیمت، کشور را اداره کند. به‌هیچ‌وجه دنبال اقتصاد دستوری و افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم، این موارد جزء اصول دولت فعلی است.

وی افزود: تصمیماتی را نیز بر مبنای تفاهم با بخش خصوصی و بر اساس عقل جمعی کشور اتخاذ و بر این مبنا کشور را اداره خواهیم کرد.

همتی با بیان اینکه همه مطالب این شورا را به ستاد اقتصادی دولت خدمت آقای رئیس‌جمهور منتقل می‌کنیم، تصریح کرد: تلاش بر این است که مسائل بر مبنای منطق اقتصادی و همکاری با بخش خصوصی اتفاق بیافتد که نظر ریاست قوه قضائیه نیز برای حل مشکلات بر همین مبنا است. بنابراین خیلی امیدوارم تا بتوانیم گره‌های بیشتری از مسائلی که در این شورا مطرح شده را باز کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه قیمت در اقتصاد بسیاری از مسائل را حل می‌کند، گفت: آن چیزی را که فکر می‌کنیم تعادل در اقتصاد ایجاد می‌کند را دست‌کاری می‌کنیم و دست‌کاری قیمت به معنای ازبین‌بردن علم اقتصاد است. من اعتقاد جدی دارم که قیمت به ما نشانه، سیگنال، رفتار، عرضه، تقاضا و روند اقتصاد را نشان می‌دهد.

وی تأکید کرد: ما در سرکوب‌کردن قیمت هیچ‌گونه نفعی نداریم و فقط علاوه بر خاموش‌کردن سیگنال، روند اقتصاد را نیز کند می‌کنیم. بنابراین به این موضوع اعتقاد نداریم.

همتی به موارد سیاست کلی مجموعه دولت اشاره کرد و افزود: دولت بر امور برای جلوگیری از شکست بازار نظارت دارد، البته اینها از وظایف دولت است اما نباید به معنای دخالت دولت در اقتصاد باشد و امیدواریم به‌تدریج این موارد یا نشانه‌های حاکی از دخالت دولت در اقتصاد به‌تدریج کاهش پیدا کند تا شاهد رونق و تعامل بیشتر هم دولت و هم بخش خصوصی باشیم و از همه مهم‌تر رقابت در اقتصاد افزایش پیدا می‌کند و کارآمدی اقتصاد نیز بیشتر می‌شود.

وزیر اقتصاد باتوجه‌به استقبال اتاق بازرگانی ایران از انتصاب رئیس‌کل گمرک بیان کرد: در وزارتخانه هدف ما این است افرادی را مسئولیت بدهیم که کارشناس آن رشته هستند و تجربه دارند، در همه بخش‌های وزارت اقتصاد افرادی را منصوب کردیم که از بدنه کارشناسی همان‌جا و بر اساس تجربه کسب کرده مسئولیت گرفتند و این سیگنالی است به کارشناسان که اگر خوب کار کنند، می‌توانند در همان سازمان خودشان ارتقا پیدا کنند و مسئولیت‌های مهم آن سازمان را بگیرند.

وی ادامه داد: مناسب نیست ما نیروی کارشناس در مجموعه داشته باشیم اما از بیرون یک نفر را مسئول آن مجموعه کنیم این مورد را قبول ندارم مگر اینکه در آن سازمان شخص شایسته‌ای وجود نداشته باشد که این موضوع بعید است.

همتی اعلام کرد: این روال دولت و نظر شخص رئیس‌جمهور است که بر مبنای کارشناسی و یافته‌های علمی ما بتوانیم مسائل اقتصادی و امور اجرایی کشور را حل کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه