سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر اقتصاد از حل مشکل ترخیص کالای وارد کنندگان خبر داد

وزیر اقتصاد در حاشیه نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی از حل مشکل ترخیص کالای وارد کنندگان خبر داد.

عبدالناصر همتی - وزیر امور اقتصادی و دارایی
به گزارش خبرگزاری موج

​،  وزیر اقتصاد در حاشیه یکصدو بیست و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: بر اساس مصوبه سران قوا وارد کنندگان تا اول آبان مجوز داشتند که ۹۰ درصد از کالاهای خود را ترخیص کرده و ۱۰ درصد از کالاها نیز پس از حل مسئله تامین ارز با بانک مرکزی ترخیص شود و چون از اول آبان این مصوبه وجود ندارد، این فرایند قطع شد و مقرر شد با کمک بانک مرکزی مشکل ترخیص کالاها حل شود.

عبدالناصر همتی در حاشیه یکصدوبیست و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اینکه در نشست امشب شورا در خصوص تعهد به موقع ترخیص کالا از گمرک مواردی مطرح شد افزود: دو ماه مهلت داده شده بود و برخی از واردکنندگان نکاتی را مطرح کردند که به دلائلی نتوانستند کالاهای خود را به موقع از گمرک وارد کنند و قرار شد اگر گمرک تایید کرد به دلائل خاصی که گمرک تشخیص می دهد این موارد نیز جزو عذر موجه تلقی شود.

وی افزود: بحث دیگری که در این خصوص مطرح شد، درخواست انجمن صادرکنندگان قیر کشور بود که اختلاف نظرهای این انجمن با بانک مرکزی مطرح شد و این مورد نیز قرار شد وزارت صمت موضوع را در کارگروهی با مشارکت بانک مرکزی و سایر بخش های ذیربط از جمله نمایندگان انجمن صادرکنندگان قیر تشکیل شده و این موضوع بررسی شود و نتیجه آن در اسرع وقت به هیات وزیران منعکس شود.

همتی افزود: موضوع سوم نشست امشب شورای گفتگو مربوط به درخواست نرخ حق العمل کاران جایگاه های بنزین بود که پیشنهادهای نمایندگان این صنف مطرح شد و قرار شد این پیشنهادات در دولت مطرح و در خصوص آنها توسط هیات وزیران تصمیم گیری شود.

وزیر اقتصاد در خصوص پرسشی درباره اصلاح قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز گفت: در خصوص عایدی سرمایه طرحی در مجلس وجود دارد و در حال حاضر در کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح است و انشا الله با کمک کمیسیون اقتصادی این موضوع مورد بررسی و بحث قرار خواهد گرفت البته دولت قرار نیست چیزی در این زمینه بفرستند اما قطعا نظرات خود را در کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح خواهیم کرد.

وزیر اقتصاد در پاسخ به پرسش دیگری درخصوص کند شدن و یا توقف ترخیص کالا از آبان ماه نیز گفت: مشکلی ایجاد نشده است و بر اساس مصوبه سران قوا تا اول آبان مجوز داشتند که ۹۰ درصد را ترخیص کرده و ۱۰ درصد از کالاها بماند تا مسئله تامین ارز خود را با بانک مرکزی حل کنند.

وی افزود: چون از اول آبان این مصوبه وجود ندارد این فرایند قطع شده و بانک مرکزی نیز دلایلی داشت و مقرر شد این موضوع را پیگیری کنیم تا با کمک بانک مرکزی مشکل ترخیص کالاهای این واردکنندگان نیز حل شود.

همتی در ادامه و در تشریح این موضوع گفت: در گذشته بدون تامین ارز امکان ترخیص ۹۰ درصد از کالاها بر اساس مصوبه سران وجود داشت اما چون تاریخ این مصوبه تمام شده است و در صورت امکان مجددا باید از سران قوا این مجوز اخذ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه