سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

اوج مصرف برق کشور در ۷۸ هزار مگاوات تثبیت شده است

یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق تصریح کرد: اوج مصرف برق کشور نسبت به دیروز حدود هزار مگاوات کاهش یافته، اما پیش‌بینی نمی‌شود که بیش از این کاهش یابد.

مصرف برق
به گزارش خبرگزاری موج

، عبدالامیر یاقوتی در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه دمای هوا در برخی نقاط نوار شمالی کشور، تهران و مناطق مرکزی تا حدودی کاهش یافته است، گفت: این کاهش دمای هوا خیلی محسوس نبوده و موج  گرما همچنان در کشور حاکم است.

وی افزود: به نظر می‌رسد که این پایداری دما در روزهای آینده هم وجود داشته باشد؛ هر چند که تا حدودی بر مصرف برق موثر بوده و روز گذشته، نزدیک به هزار مگاوات از اوج مصرف کشور کاسته شد.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق اظهار کرد: انتظار می‌رود اوج مصرف برق امروز، مانند دیروز، حدود ۷۸ هزار مگاوات باشد و در روزهای آینده هم تغییر چندانی نمی‌تواند به وجود آید.

به گفته وی انتظار می‌رود با توجه به بالا بودن میزان مصرف و ماندگاری دمای هوا، هموطنان به نکات صرفه جویی توجه کنند.

مدیرکل امور انرژی صنعت برق با بیان اینکه مهمترین مسئله مربوط به سرمایش است، گفت: هموطنان می‌توانند با تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۴ درجه به بالا، استفاده صحیح از تجهیزات سرمایشی و استفاده نکردن از لوازم پرمصرف در ساعات اوج مصرف؛ یعنی، ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳، کمک زیادی به تأمین پایدار برق و حفظ سلامتی تجهیزات برقی داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه