سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

سخنگوی صنعت برق:

مصرف برق در نخستین روز تغییر ساعت کاری کاهش ۴۵۴ مگاواتی داشته است

مدیر عامل شرکت توانیر تصریح کرد: روز نخست تغییر ساعت کار ادارات ۴۵۴ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق را شاهد بودیم.

برق
به گزارش خبرگزاری موج

، مصطفی رجبی مشهدی افزود:هدف گذاری ما کاهش ١٥٠٠ مگاواتی مصرف برق از محل تغییر ساعت کار اداری است که امیدواریم از ابتدای هفته آینده این هدف محقق شود.
وی در خصوص امکان پایش برخط میزان و نحوه مصرف انرژی توسط شرکت ها و دستگاه های دولتی ادامه داد: تغییر ساعت کار از ٦ صبح تا ١٣ در سال گذشته علاوه بر کاهش مصرف برق و کمک در جهت رفع ناترازی در تابستان، پایین آمدن حجم ترافیک و افزایش رضایت شهروندان را نیز در پی داشته است.
مدیرعامل شرکت توانیر درباره امکان رصد و پایش برخط مصرف انرژی دستگاه های دولتی، خاطرنشان کرد: دستگاه های اداری با مصارف بیش از الگوی تعریف شده در ابتدا تذکر می گیرند و در صورت عدم رعایت، مشمول قطع برق خواهند شد.

رجبی مشهدی با اشاره به قوانینی که اجازه تعیین قیمت برق را به صورت پلکانی-افزایشی برای گروه های پرمصرف می دهد، گفت: با این حال سریعترین و ساده ترین راهکار غلبه بر ناترازی انرژی، بکارگیری روش های صحیح مصرف انرژی است.

وی ادامه داد: عایق بندی پنجره ساختمان های مسکونی و استفاده از وسایل برقی با برچسب انرژی و راندمان بالا می تواند تا ٥٠ درصد مصرف انرژی برق و گاز را کاهش و میزان انرژی مصرفی یک واحد مسکونی را نصف کند.

سخنگوی صنعت برق درباره امکان واقعی سازی قیمت برق، افزود: عواملی چون واقعی سازی قیمت برق راهکارهای بلندمدت است اما اکنون در شرایطی هستیم که رشد شتابان و جهشی مصرف انرژی وجود دارد و بهترین و سریعترین راهکار، استفاده صحیح و بکارگیری راهکارهای مصرف بهینه برق و انرژی است.
رجبی مشهدی افزود: تنظیم سامانه های سرمایشی روی ٢٤ و حتی ٢٥ درجه می تواند مصرف را تا حد زیادی کاهش دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه