سرخط خبرها
  • آب پاکی روی دست اهالی دارو: خبری از پول نیست
  • قرار شبانه مردم رامیان به صدوپنجاهمین شب رسید
  • هشدار قرارگاه خاتم به ترامپ درباره تبعات استفاده از دارایی‌های ایران
  • سردار موسوی: قدرت موشکی میراث شهیدان و فریاد ملت ایران است
  • وزیر ارتباطات: کرمانشاه می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه تبدیل شود
  • کریمیان: سپاهان همیشه جزو مدعیان قهرمانی است
  • غریب آبادی: ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را حتی برای یک ساعت به رسمیت نمی‌شناسد
  • گوشت برزیلی در خود برزیل ارزان شد در ایران نه
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال

مسئول جهاد دامپزشکی خبر داد:

تقدیر ویژه وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت‌های جهادی سازمان دامپزشکی کشور

مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی خبر داد که دکتر محمد علی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی پس از دریافت مکتوب گزارش فعالیت‌های جهادی دامپزشکی در سال ۱۴۰۲ خورشیدی، از خدمات "جهاد دامپزشکی" به عنوان خدمت موثر سازمان دامپزشکی کشور به بهره‌برداران مناطق روستایی و عشایری صعب‌العبور تقدیر و تشکر کرده است .

مسئول جهاد دامپزشکی
به گزارش خبرگزاری موج

، دکترامین اسدی مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی با ابراز خشنودی از  تقدیر دلگرم کننده وزیر جهادکشاورزی خطاب به جهادگران دامپزشک گفت: این رضایتمندی عزم همکاران جهاد دامپزشکی جهت گستردگی بیشتر خدمات جهاد دامپزشکی در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نیز مزین شده است دوچندان خواهد کرد. 

اسدی افزود: تاکنون بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور در زمینه‌هایی همچون واکسیناسیون، درمان، تشخیص، آموزش و ترویج و مدیریت بیماری‌های دامی انجام داده  و در رزمایش‌های جهاد دامپزشکی از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌های دولتی و غیردولتی، سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی، برای تسریع خدمت‌رسانی به مناطق صعب‌العبور استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است از آنجا که کنترل بیماری‌های دام و طیور از جمله وظایف سازمان دامپزشکی است، سازمان دامپزشکی کشور در سالی که مزیّن به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" است، با توسعه کمی و کیفی خدمت "جهاد دامپزشکی" به تولیدکنندگان می‌تواند در اجرای سیاست‌های این سازمان برای کشف استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی و خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی به تولیدکنندگان مناطق روستایی  و عشایری کشور استفاده بهینه نماید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه