سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی:

تاکنون ۴۰۰۰ جایگاه سوخت وارد مدار شده است

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی گفت: تاکنون ۴۰۰۰ جایگاه وارد مدار شده اند و در تلاش هستیم تا ساعات آینده شرایطی را فراهم کنیم تا مردم با استفاده از کار سوخت خود بتوانند فرایند سوخت گیری را انجام دهند.

پمپ بنزین
به گزارش خبرگزاری موج

، جلیل سالاری در گفت و گویی تلویزیونی، با اشاره به وضعیت جایگاه های سوخت ، اظهار کرد: با تلاش های صورت گرفته ۴۰۰۰ جایگاه فعال شده و ۱۲۰ جایگاه باقی مانده که در مناطق بین استان ها هستند و این جایگاه ها نیز امشب فعال می شود.

وی افزود: از اینکه این اختلال ایجاد شده به نیابت از همکارانم عذرخواهی می کنم و امیدوارم با تلاشی که تا فردا صبح صورت می گیرد مسیر کارت سوخت را نیز فراهم کنیم و مردم بتوانند از مسیر سهمیه نیز سوخت گیری را انجام دهند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی در ادامه گفت: با توجه به تجاربی که همکاران دارند نیروهای فنی و مهندسی را در کلیه مناطق فعال کردیم و ظرفیت تمام بخش ها را به کارگرفته ایم تا بتوانیم این چالش را برطرف کنیم و مردم بتوانند طبق روال عادی از طریق کارت سوخت تا ساعات آینده سوخت گیری کنند.

به گفته سالاری این کار به صورت پایلوت در دو جایگاه تهران انجام شد و امروز مردم سوختگیری را مشاهده کردند و ارتباط با سیستم را برقرار کردیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه