سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه:

تا پایان سال جاری تعرفه تجاری ایران و روسیه صفر می‌شود

عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: تجارت با پول ملی، تجارت آزاد و گشایش مرزهای گمرکی ایران با روسیه، ارمنستان، بلاروس به‌زودی انجام می‌شود.

ایران و روسیه

به گزارش خبرگزاری موج، کامبیز میرکریمی در گفت‌وگویی اظهار داشت: با توسعه تجاری ایران و کشورهای اوراسیا تا پایان سال مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه گمرک، تعرفه‌ها و بازار رقابتی حل خواهد شد.

این فعال اقتصادی با اشاره به جهش صادراتی با توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی، افزود: زیرساخت‌های نرم افزاری در حوزه موافقت‌نامه‌های تجارت آزاد با کشورها به طور جدی و با سرعت در حال اجراست که مذاکره کننده‌های ایران و روسیه تفاهم‌های خوبی داشتند و بعد از نهایی شدن در پارلمان‌های ۵ کشور و ایران ابلاغ و اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به سابقه صادرات ایران به روسیه و بلاروس در حوزه خودرو، بیان داشت: با برپایی نمایشگاه و معرفی خودرو سمند Lx، کارخانه‌ای که در بلاروس برای خودروساز آمریکایی مجهز شده بود، در اختیار تولیدکننده ایران قرار گرفت. در کشور روسیه هم پژو ۲۰۶ صندوقدار و سمند مشتری دارد که به دلیل نبود زیرساخت حمل و نقلی و بعد آن مشکلات ارزی با مشکل روبرو شد که از سال ۹۸ مسیر تازه‌ای برای تولید و صادرات خودرو، توربین‌ها، کاتالیزورها و قطعه‌سازان خودرو باز شد.

میرکریمی اظهار امیدواری کرد: با تشویق شرکت‌ها به بازاریابی و استفاده از این بازارها در غیاب برندهای بزرگ بتوانیم به توسعه صادرات و تثبیت جایگاه خود در کشورهای اوراسیا دست یابیم.

عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه تنها دغدغه فعالان اقتصادی را دو نرخی بودن ارز دانست و تصریح کرد: امید داریم با یک نرخی شدن ارز یا نزدیک شدن به نرخ آزاد، رقابت شفاف و آزاد را توسعه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه