سرخط خبرها
  • آمریکا با تحقیر از جام جهانی حذف شد
  • عراقی‌ها در قم پرچم خون‌خواهی رهبر شهید را بلند کردند
  • رضائیان برای ماندن در استقلال اصلاح قرارداد و مبلغ راشرط گذاشت
  • پردیس احمدیه بازیگر سینما: ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد
  • آماده‌باش نیروهای امنیتی عراقی در امتداد مرز سوریه
  • استاد دانشگاه فرانسوی: ۵۰ سال تحلیل غرب فرو ریخت
  • وحشت اینترنشنال از شعار باید برخاست
  • مشهدالرضا برای میزبانی از زائران تشییع رهبر شهید آماده می‌شود
  • قالیباف: قاتلان شهدای این سرزمین به سزای عمل‌شان می‌رسند
  • بی‌بی‌سی عربی: مراسم تشییع رهبر فقید ایران تاریخی بود
  • نتانیاهو: نباید ترکیه به جنگنده‌های اف ۳۵ مجهز شود
  • افزایش ظرفیت ۱۰ سایت مخابرات در مسیر تشییع رهبر شهید در قم
  • ازسرگیری پرواز‌های فرودگاه مهرآباد از سه‌شنبه
  • اعزام ۲۰۰ دستگاه اتوبوس از تهران برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع رهبر شهید در قم
  • استقرار بیمارستان ۶۴ تخته سیار سپاه اصفهان در مسجد مقدس جمکران
  • عارف پیگیر تمهیدات تشییع رهبر شهید در قم و مشهد شد
  • حضور پنج قلوه ها در مراسم تشیع رهبر شهید مورد توجه رسانه های خارجی قرارگرفت
  • عارف: حفظ سلامت مردم، اولویت برگزاری مراسم تشییع بوده است
  • اقبال منفی پرسپولیسی‌ها به انتخاب تارتار
  • مقام ارشد اروپایی: روسیه را دوباره تحریم می‌کنیم

وزیر راه و شهرسازی:

تعداد ناوگان تا سال آینده افزایش می‌یابد/در تولید ترمز واگن خودکفا شده‌ایم

وزیر راه و شهرسازی گفت: در تولید ترمز واگن و ترمز لوکومتیو و حتی در ریل به خود کفایی رسیده ایم.

ناوگان

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، مهرداد بذرپاش در حاشیه مراسم افتتاح دهمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی گفت: نیاز بازار داخل در حوزه حمل ونقل ریلی زیاد است که در همین راستا شرکت های زیادی می توانند فعال شوند.

به گفته وزیر راه وشهرسازی،  ما محدودیت ناوگان در حوزه لوکوموتیو، واگن باری و مسافری داریم و من تکلیف جدید برای شرکت راه آهن قرار داده ام  که ظرف یک سال آینده تعداد ناوگان را به شکل قابل توجهی افزایش دهند و ناوگان مسافری را هم در اولویت قرار دهند که این حجم از تقاضا در ایام خاص و یا ایام غیر خاص باید پاسخ داده شود  چراکه صنعت ریلی یک صنعت محبوب بین مسافران و متقاضیان است.

وی ادامه داد: صنعت راه آهن یک صنعت ایمن و ارزان است اما ما محدودیت ناوگان داریم. خوشبختانه در توسعه شبکه خدمات الکترونیکی و توسعه ناوگان اتفاقات خوبی  رخ داده است به طوری که  داخلی سازی در این حوزه اتفاق  افتاده است.

بذرپاش افزود: در گذشته برای سوزن های صنعت ریلی هم وابسته بودیم اما در حال حاضر  شاهد آن هستیم که  در خدمات سیگنالی و موتور به خودکفایی رسیده ایم.

وی اظهار کرد: در تولید ترمز واگن  و ترمز لوکومتیو  و حتی در ریل به خود کفایی رسیده ایم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: صنعت راه آهن و ریل به پیشرفت قابل توجهی  رسیده اما کافی نیست چرا که ایران  سرزمین فرصت لجستیکی و ترانزیتی است دور نمای خوبی  برای این موقعیت جغرافیایی قرار داده  ایم و همه شرکت ها باید هرچه سریعتر اقدامات بالقوه خود را بالفعل  کنند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تکمیل کریدور شمال به جنوب غرب کشور گفت: این کریدور هم از بندر امام خمینی آغاز می‌شود تا مرز بازرگان ادامه دارد که توسعه جاده‌ای و ریلی را در دستور کار داریم. 

بذرپاش با اشاره به تغییر تکنولوژی قطارهای برقی بیان کرد: توافقات خوبی با خارجی‌ها در دستور کار داریم، مسیر تهران به اصفهان که قبلا شروع شده اما معطل مانده بود و اکنون موانع برداشته شده است و پروژه به‌سرعت ادامه دارد.

وی گفت: قطار سریع‌السیر تهران به مشهد را هم به راه‌آهن تفویض کردیم و تا حد زیادی پیشرفت داشته و امیدواریم بتوانیم تا چند ماه آینده عملیات اجرایی این پروژه را هم آغاز کنیم که عملا تغییر فناوری در این بخش را شاهد خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه