سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

طلای جهانی به پایین‌ترین حد خود رسید

قیمت طلا امروز نزدیک به پایین‌ترین سطح یک ماهه خود در نوسان بود زیرا سرمایه‌گذاران خود را برای انتشار داده‌های تورم آمریکا آماده می‌کردند که می‌تواند تصمیمات نرخ بهره آتی فدرال رزرو را شکل بدهد.

قیمت طلا

به گزارش خبرگزاری موج، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۸ و ۴۲ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۱.۳ درصد افزایش به ۱۹۱۴ دلار و ۷۰ سنت رسید و نزدیک به پایین‌ترین سطح خود از روز چهارشنبه ۱۰ جولای بود. قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۰۷ درصد افزایش به ۱۹۱۵ دلار و ۷۰سنت رسید.

انتظار می‌رود داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده ایالات‌متحده نشان دهد که تورم در ماه جولای کمی شتاب یافته است.

طلا معمولاً به عنوان پوششی در برابر تورم در نظر گرفته می‌شود اما افزایش نرخ، هزینه فرصت نگهداری شمش‌های بدون بازده را افزایش می‌دهد.

معامله‌گران انتظار دارند ۸۶.۵ درصد احتمال افزایش نرخ در جلسه سیاست گذاری بعدی فدرال رزرو در ماه سپتامبر وجود نداشته باشد و انتظار دارند حرکت بعدی بانک مرکزی احتمالاً در بهار سال آینده، کاهش نرخ بهره باشد.

زمانی که بازارها با احتمال بیشتر کاهش نرخ و آهستگی دلار آمریکا به سمت قیمت حرکت کنند، چشم‌انداز طلا جهانی دوباره درخشش خواهد یافت.

بر اساس گزارش رویترز، اس‌پی‌دی‌آر گلد تراست،  بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که دارایی‌هایش به پایین‌ترین سطح از مارس رسیده است.

در بازار سایر فلزات گرانبها، بهای هر اونس نقره ۲۲.۶۷ دلار ثابت ماند، پلاتین با ۰.۳ درصد افزایش به ۸۹۰ دلار و ۸۷ سنت رسید و پالادیوم ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۲۳۸ دلار و ۶۳ سنت رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه