سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

مدیرعامل شرکت راه‌آهن ایران:

ظرفیت قطارهای کشور در اربعین سه برابر می‌شود

مدیر عامل شرکت راه آهن گفت: سال گذشته در هفته‌های منتهی به اربعین تا دو برابر و در هفته آخر منتهی به اربعین تا سه برابر ظرفیت قطارها را به سمت خرمشهر و کرمانشاه افزایش دادیم و برای امسال هم همین برنامه را داریم تا ظرفیت را تا سه برابر افزایش دهیم.

رونمایی از اولین نمونه قطار ملی مترو

به گزارش خبرگزاری موج، سیدمیعاد صالحی در حاشیه بهره‌برداری از ناوگان جدید ریلی در سال رشد تولید و مهار تورم، گفت: ناوگانی که امروز وارد حوزه حول و نقل ریلی می‌شود، یک سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی است و بخشی از این سرمایه‌گذاری توسط ماده ۱۲ که امروز احیا شده، به سرمایه‌گذاران برمی‌گردد ‌و امیدواریم همان‌طور که سال گذشته در حوزه واگن باری رکورد را شکستیم، امسال هم از این عدد پیش برویم. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سرعت سیر ما کاهش نداشته است، اظهار کرد: ما بنا داریم هم سرعت سیر و هم سرعت بازرگانی که شامل بارگیری و تخلیه می‌شود را افزایش دهیم. 

وی خاطرنشان کرد: در روزهای منتهی به اربعین پیک مسافر به سمت خرمشهر و در روزهای بعد، به سمت برگشت است. همین الان همکاران ما در خرمشهر، سوزن‌بندی جدیدی را ایجاد می‌کنند تا از ایستگاه خرمشهر تا نقطه صفر مرزی در شلمچه، با ریل‌باس‌ها و به صورت رایگان، میزبان زائران باشیم و این امکان در بازگشت هم فراهم است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در حوزه واگن باری ۹۰ درصد تولید داخل و در حوزه لکوموتیو هم ۶۰ درصد داخلی‌سازی انجام شده است و ما برنامه‌مان تمرکز بر تولید داخل است. همچنین با روسیه در زمینه تفاهم برای افزایش بار ترانزیتی در مسیر شمال به جنوب (روسیه به هند) منعقد کردیم.

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه سرعت سیر قطارها کاهش نداشته است، گفت: بنا داریم هم سرعت سیر و هم سرعت بازرگانی که شامل بارگیری و تخلیه می‌شود را افزایش دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه