سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

امضای تفاهم نامه ایران و مالزی در بخش کشاورزی

سند یادداشت تفاهم همکاری مشترک ایران و مالزی در راستای توسعه و تعمیق روابط دوجانبه در بخش‌های مختلف کشاورزی به امضا رسید.

ایران و مالزی

به گزارش خبرگزاری موج، در دیدار سیدمجتبی خیام‌نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی با وزیر کشاورزی مالزی، توسعه و تعمیق روابط دوجانبه در حوزه کشاورزی و انتقال فناوری مورد بررسی و توافق دو طرف قرار گرفت و بر این اساس سند یادداشت تفاهم همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی دو کشور به امضا رسید.

ایجاد ایستگاه تحقیقات مشترک میوه‌های گرمسیری و تبادل ژنتیکی این میوه‌ها، فراهم شدن فرصت‌های پژوهشی مشترک در حوزه‌های آبخیزداری، شیلات، باغبانی، آبیاری و حفظ نباتات، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و کارگاه‌های آموزشی مشترک از مهم‌ترین محورهای این سند همکاری است.

سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در حاشیه این دیدار گفت: مالزی نیاز به بسیاری از میوه‌ها همچون سیب، کیوی، پرتقال و نارنگی دارد و ما قابلیت صادرات این محصولات به این کشور را داریم.

وی با اذعان بر اینکه با اجرای این تفاهم‌نامه تراز تجاری کشور به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش خواهد یافت، افزود: مالزی تجربیات خوبی را در بحث حلال دارد که قرار شد در این زمینه هم همکاری‌های خیلی نزدیکی داشته باشیم.

همچنین محمد سبو، وزیر کشاورزی مالزی گفت: باید از تجربه و دانش فنی ایران در حوزه‌های مختلف به ویژه کشت برنج بدون آب و پرورش طیور و خاویار استفاده کنیم.

وی افزود: در چارچوب این توافق نامه باید دامنه مراودات تجاری و خرید و فروش محصولات کشاورزی را توسعه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه