سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود

یک نماینده مجلس در گفتگو با خبرگزاری موج؛

بودجه ۱۴۰۲ دارای تراز منفی ۴۷۰ هزار میلیارد تومانی است

محمد حسن آصفری با بیان اینکه بودجه سال آینده تراز منفی ۴۷۰ هزار میلیارد تومانی دارد، گفت: در شرایط کنونی دولت برای کسری این درآمدها نباید به دنبال استفاده از روش های تورم زا برای جبران تراز منفی خود باشد زیرا هزینه های بالایی را به مردم تحمیل می کند.

تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در صحن علنی مجلس

به گزارش خبرگزاری موج، در بودجه سال آینده هزینه های عمومی بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است و از طرف دیگر درآمد مالیاتی کشور هم رشد بالایی را تجربه کرده، هرچند وزیر اقتصاد اعلام کرده درآمد مالیاتی شرکت ها حدود ۷ درصد کاهش یافته است، با این حال رشد هزینه ها باعث شده این میزان تخفیف مالیاتی سود چندانی را عاید شرکت ها نکند.

یک نماینده مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج با اشاره به اینکه بودجه سال آینده تراز منفی ۴۷۰ هزار میلیارد تومانی دارد، گفت: در شرایط کنونی دولت برای کسری این درآمدها نباید به دنبال این باشد که از روش های تورم زا استفاده کند و به عبارت دیگر پولی از جیب مردم بیرون بیاورد و آن را به شکل افزایش حقوق و ... دوباره به مردم برگرداند.

محمد حسن آصفری با بیان اینکه اعتبارات تبصره ۱۶ و ۱۸ در بودجه سال ۱۴۰۱ محقق نشده افزود: این اعتبارات قرار بود به بانک ها داده شود تا بتواند از آن برای تسهیلات اشتغال‌زایی بکار بگیرند، اما اجرایی نشده، از این رو باید در بودجه سال ۱۴۰۲ درباره این مساله تدبیری اندیشیده شود تا تامین منابع به صورت پایدار انجام شود.

او همچنین با تاکید بر اینکه  در شرایط کنونی دولت شرایط خوبی از نظر اقتصادی ندارد، اظهار کرد: طلب ارزی ایران در کشورهای دیگر برنگشته است به همین دلیل باید بودجه عملیاتی به گونه ای در مجلس تدوین شود که در سال آینده با کسری مواجه نشویم، چراکه این مساله می تواند هزینه های بالایی را برای کشور به همراه داشته باشد.

در بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور پیش بینی شده مجموع درآمد حاصل از مالیات بر واردات برای دولت در سال آینده ۱۲۹ هزار و ۷۱۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. این درآمد شامل درآمد حاصل از حقوق ورودی سایر کالا، درآمد حاصل از حقوق ورودی خودروها، درآمد حاصل از حقوق ورودی دستگاه‌های اجرایی، درآمد حاصل از یک درصد عوارض بر واردات، درآمد حاصل از ثبت معافیت‌ها و تخفیف‌های گمرکی به نرخ صفر تا سقف ۶۱۰۰۰ میلیارد ریال است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه