سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

درخشش شرکت پتروشیمی شازند در نمایشگاه صنعت استان مرکزی

شرکت پتروشیمی شازند با ایجاد غرفه در پانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی، حضوری فعال و پرشور داشت.

شازند.jpg3
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل، پانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی با حضور شرکت های صنعتی استان و اقصی نقاط کشور از تاریخ سوم لغایت ششم آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه استان مرکزی در شهر اراک برگزار شد.
شرکت پتروشیمی شازند همانند دوره های گذشته با ایجاد غرفه در این نمایشگاه، حضوری پرشور و فعال داشت.
در آیین افتتاحیه رسمی پانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی جمعی از مسئولین استانی از جمله مخلص الائمه استاندار محترم مرکزی و معاونین ایشان، آصفری نماینده محترم مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی،جودکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و همچنین سفرای کشورهای سنگال، بنگلادش و اوگاندا از غرفه پتروشیمی شازند بازدید بعمل آوردند و توضیحات مبسوطی در ارتباط با فعالیت ها، تولیدات و دستاوردهای ارزنده شرکت پتروشیمی شازند برای مسئولین امر ارائه شد.
هندی رئیس روابط عمومی و امور بین الملل در بازدید استاندار مرکزی و هیات همراه از غرفه پتروشیمی شازند ضمن ابلاغ پیام خیرمقدم و تشکر  حمیدی راد مدیریت محترم عامل، در توضیحاتی به دکتر مخلص الائمه و معاونین ایشان با اشاره مختصری به جایگاه شرکت معظم پتروشیمی شازند بیان داشت: این شرکت از نظر تنوع تولیدات در کشور بی‌نظیر بوده و متنوع‌ترین محصولات پلیمری و شیمیایی که بخش از این محصولات یونیک می باشد را در بین تمام واحدهای پتروشیمی کشور تولید می نماید و سالانه بالغ بر ۱،۸۰۰،۰۰۰ تن انواع محصولات میانی و نهایی در این شرکت برای ۵۰۰۰ هزار واحد پایین دستی تولید و روانه بازارهای مصرف داخلی و خارج از کشور می‌شود و این مهم از افتخارات کم نظیری است که به همت همکاران تلاشگر این شرکت تولید و در بازار مصرف عرضه می گردد.
وی با اشاره به تلاش های ارزنده و دستاوردهای ماندگار مجتمع عظیم پتروشیمی شازند در دستیابی به دانش فنی و بومی تعمیرات اساسی مجتمع های پتروشیمی کشور و نیز داخلی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی و فرایندی این مجتمع اظهار کرد: مجتمع پتروشیمی شازند مفتخر به داخلی‌سازی بالغ بر ۴۵۰۰ قطعه و تجهیزات و صرفه‌جویی بالغ بر ۲۵ میلیون یورویی می باشد و به فضل پروردگار صرفه‌جویی ۳۵ میلیون یورویی در این شرکت هدف گذاری شده و در آینده نیز برای ساخت قطعات داخلی به میزان ۵۵۰۰ قطعه برنامه ریزی شده است.
رئیس روابط عمومی و امور بین الملل در پایان از ارزآوری بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار طی سه سال گذشته در این شرکت خبر داد و استاندار مرکزی نیز از تلاش ها، فعالیت ها و دستاوردهای ارزنده مدیران و کارکنان تلاشگر شرکت پتروشیمی شازند تقدیر و تشکر نمودند.
شایان ذکر است در ایام برگزاری نمایشگاه همکارانی متشکل از واحدهای روابط عمومی و امور بین الملل، بازرگانی، مدیریت نگهداری و تعمیرات، تدارکات و نیز خدمات اداری در غرفه شرکت پتروشیمی شازند حضور داشته و به بازدیدکنندگان از نمایشگاه صنعت استان مرکزی پاسخگویی و خدمات رسانی داشته اند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه