سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مهندس بهزادپور در جمع آزادگان نهاد ناظر صنعت بیمه:

گفتمان ایثار و رشادت باید در نسل جوان نهادینه شود

خدمت بی منت به جامعه شریف و سرافراز ایثارگران، جانبازان و آزادگان از افتخارات کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

بیمه مرکزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس بهزادپور که در جمع آزادگان سرافراز نهاد ناظر صنعت بیمه سخن می گفت، با تسلیت ایام عزاداری دهه آخر صفر با اعلام این مطلب افزود: نگاه ویژه به وضعیت معیشتی آزادگان و جانبازان، فارغ از تکالیف معین قانونی یک وظیفه مقدس است که در نهاد ناظر صنعت بیمه با جدیت دنبال خواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی در این نشست از جامعه ایثارگران به عنوان سرمایه های خاص انسانی یاد کرد و گفت: در کنار ایفای تکالیف قانونی برای حمایت از این عزیزان تمامی راهکارهای صیانت از سرمایه های انسانی در حوزه ایثارگری اتخاذ خواهد شد.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس به تعبیر ایشان از دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس به عنوان کسانی که زودتر از دیگران نیاز را شناختند برای برآورده شدن حاجت شتافتند، تصریح کرد: الگوسازی برای نسل جوان به نهادینه سازی گفتمان رشادت و ایثار نیاز دارد و مؤلفه های نوین در بستر آگاهی بخشی یادگاران دفاع مقدس تعریف می شود.

رئیس شورای عالی بیمه در پایان با تبریک ایام شکوهمند دفاع مقدس، مقام و جایگاه آزادگان را بلند و دست نیافتنی توصیف کرد و نسبت به رفع مشکلات آنان دستورات لازم را صادر کرد.

شایان ذکر است در این نشست صمیمانه، آزادگان سرافراز به طرح مسائل و دیدگاه های خود پرداختند و رئیس کل بیمه مرکزی با تأکید بر رفع مشکلات با اهدای شاخه های گل و لوح سپاس از آنان قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه