سرخط خبرها
  • پایان رقابت‌های قهرمانی شمشیربازی جوانان دختر کشور
  • تدوین طرح جامع مسکن در وزارت راه و شهرسازی
  • مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
  • رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
  • پلتفرم مسدود شده فروش طلای برخط مربوط به جنگ‌۱۲ روزه بود
  • الزام صنایع انرژی‌بر به خرید برق از تابلو برق سبز یا آزاد در شهریورماه
  • اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را به آشوب کشید
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است

قیمت جهانی نفت امروز ۸ مرداد ۱۴۰۱/ برنت به ۱۱۰ دلار ۱ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۸۷ سنت معادل ۲.۶۸ درصد افزایش به ۱۱۰ دلار ۱ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در شرایطی که چشم‌ها به نشست هفته آینده اوپک پلاس دوخته‌شده و انتظار می‌رود این گروه به‌زودی عرضه نفت را افزایش دهد، قیمت نفت بیش‌از ۲ دلار در هر بشکه در روز جمعه افزایش یافت.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۸۷ سنت معادل ۲.۶۸ درصد افزایش به ۱۱۰ دلار ۱ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ دلار و ۲۰ سنت معادل ۲.۲۸ درصد افزایش ۹۸ دلار و ۶۲ سنت معامله می‌شود.

این در حالی است که هر دوی این شاخص‌های نفتی کاهش قیمت ماهانه را تجربه می‌کنند. نفت برنت حدود ۴ درصد و نفت آمریکا ۷ درصد در ماه جولای کاهش قیمت داشته‌اند.

گزارش افزایش تعداد چاه‌های نفت آمریکا کمی از شدت افزایش قیمت نفت کاسته است. آمریکا در ماه جاری میلادی ۱۱ حلقه چاه حفر کرده و تعداد چاه‌های نفت خود را برای بیست و سومین ماه پیاپی افزایش داده‌است.

قدرت گرفتن بازار سهام و پایین آمدن ارزش دلار هم از قیمت نفت حمایت کرده‌است. دلار ضعیف‌تر خرید نفت را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌کند.

بازارهای سهام که معمولاً همگام با قیمت نفت حرکت می‌کنند، با امید به این‌که آمار ناامیدکننده اقتصادی فدرال‌رزرو را تشویق به تسهیل سیاست‌های پولی کند، رشد کرده‌اند.

انتظار می‌رود متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با ۱۰۵ دلار و ۷۵ سنت و متوسط قیمت نفت آمریکا ۱۰۱ دلار و ۲۸ سنت باشد.

سرمایه‌گذاران منتظر نتیجه اجلاس اوپک و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس در سوم ماه اوت هستند.

برخی منابع اوپک پلاس از عدم تغییر سیاست تولید این گروه برای ماه سپتامبر خبر داده‌اند و برخی عقیده دارند این گروه افزایش تولید نسبی خواهد داشت.

تصمیم به عدم افزایش تولید نفت رییس جمهور آمریکا را که در این ماه با امید به بستن قراردادهای نفتی به عربستان سفر کرده بود ناامید می‌کند.

تحلیلگران عقیده دارند افزایش تولید برای ائتلاف اوپک پلاس آسان نیست، چون بسیاری از تولیدکنندگان این گروه نتوانسته‌اند سطح تولید خود را طبق سهمیه‌های خود بالا ببرند.

میزان تعهد اوپک پلاس به قرارداد تولید در ماه گذشته میلادی ۳۲۰ درصد بوده‌است، یعنی این گروه ۲.۸۴ میلیون بشکه در روز کمتر از آنچه در قرارداد آمده تولید کرده‌است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه