سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

پیام تبریک مدیرعامل ذوب آهن اصفهان به مناسبت روز مهندس

فرخنده زادروز بنیان گذار علم مهندسی در ایران، دانشمند بزرگ و سرآمد دانشمندان تاریخ علم و دانش این سرزمین،خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان روز مهندس نامگذاری شده است.

ذوب آهن اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج، ایرج رخصتی سرپرست مدیریت عامل ذوب آهن اصفهان به مناسبت روز مهندس پیامی صادر کرد و نوشت:

فرخنده زادروز بنیان گذار علم مهندسی در ایران، دانشمند بزرگ و سرآمد دانشمندان تاریخ علم و دانش این سرزمین،خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان روز مهندس نامگذاری شده است.

روز مهندس روز تجلیل از علم،خلاقیت، نوآوری و ابتکار است. روز مهندس روز اندیشه، عمل و خرد ورزی است. نگاه علمی و مهندسی، نگاه کارشناسی و مسئولانه است.

بی گمان در دوران معاصر، مهندسین پر توان ایرانی در صنعتی شدن کشور بیشترین و مهمترین نقش را به عهده داشته اند و در این بین ، ذوب آهن اصفهان به عنوان مادر صنعت فولاد کشور که به درستی لقب دانشگاه صنعت فولاد را نیز دارد ، با تربیت مهندسین پرتوان و خلاق بیشترین خدمت را به توسعه صنعت کشور نمود. مهندسین خبره ذوب آهن اصفهان در نیم قرن گذشته در جای جای میهن اسلامی منشا خدمات بسیاری بوده و هستند و امروز نسل جوان مهندسین کشور نیز از این تجربه و دانش گرانبها ، بهره می برند تا افق روشنی پیش روی صنعت این کشور باشد.

اینجانب از زحمات کلیه مهندسین عزیزی که پرتوان و پرتلاش ، با عزت و غیرت در جهت سازندگی و آبادانی ایران کوشش می کنند و به ویژه مهندسین ذوب آهن اصفهان که این در این مجتمع عظیم صنعتی و سایر صنایع کشور ، کارنامه درخشان و پرافتخاری به جای گذاشته و آینده ای روشن را نویدبخش هستند،  قدردانی و سپاسگزاری نموده و این روز را به تمام این عزیزان تبریک عرض می نمایم.

ایرج رخصتی

سرپرست مدیریت عامل ذوب آهن اصفهان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه