سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

رستم قاسمی:

نیاز به توجه جدی به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ضروری است

وزیر راه و شهرسازی گفت: نیاز به توجه جدی به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به عنوان نماد ورودی کشور ضروری است.

رستم قاسمی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی روز گذشته با حضور در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از قسمت‌های مختلف این شهر فرودگاهی بازدید کرد.

در این بازدید قاسمی ابتدا در جلسه هیئت مدیره شهر فرودگاهی حاضر شد و محمد مهدی کربلایی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گزارشی از وضع موجود و چشم انداز طرح‌های توسعه‌ای مبتنی بر طرح جامع شهر فرودگاهی ارائه کرد.

در ادامه وزیر راه و شهرسازی از ترمینال یک بازدید و ضمن دیداری صمیمانه با مسافرین پروازهای خروجی از محل پایگاه بهداشت مرزی و نحوه پذیرش مسافرین ورودی و چگونگی نظارت بر انجام رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازدید و در گفت‌وگو با مسافران مشکلات ایشان را جویا شد.

رستم قاسمی وزیر راه و شهر سازی همچنین از ترمینال سلام، هسته پیشران منطقه آزاد، کارخانه نوآوری و صنایع خلاق فرهنگی و مرکز عملیات و برنامه‌ریزی پروازی AOCC بازدید کرد.

وزیر راه و شهرسازی در این بازدید از شهر فرودگاهی خاطرنشان کرد: نیاز به توجه جدی به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به عنوان نماد ورودی کشور ضروری است.

قاسمی با اشاره به نیاز موجود برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی برای تسریع در طرح‌های توسعه‌ای شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار داشت: یکی از مزیت‌های مهم این شهر فرودگاهی وجود مناطق آزاد تجاری و ویژه صنعتی در آن است که نزدیکی به پایتخت و ظرفیت‌های موجود در آن مطمئناً محل درآمدی بسیار خوبی برای کشور ایجاد خواهد کرد.

وزیر راه و شهرسازی در پایان بر لزوم راه اندازی مجدد ترمینال سلام و انجام مناقصه و تعیین پیمانکار باند جدید قبل شروع سال جدید تاکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه