سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رضا فاطمی امین:

دولت مجاز است که واگذاری معادن را از طریق بورس انجام دهد

وزیر صمت گفت: دولت مجاز است که واگذاری معادن را از طریق بورس انجام دهد، این موضوع در بودجه آماده است.

سیدرضا فاطمی امین

به گزارش خبرگزاری موج، رضا فاطمی امین وزیر صمت گفت: در سه بازار در حال اصلاح هستیم که یکی بازار پایه است. در وزارت صنعت برای مدیریت بازار پایه بستر بورس را انتخاب کرده‌ایم.

او ادامه داد: باید ضوابط را برای بازار و کنترل قیمت‌ها بگذاریم. با بورس کالا می‌توان به آن رسید. برای بازار پایه با بورس کالا ۲۵ ابزار را طراحی کرده‌ایم؛ که علاوه بر شفافیت و تنظیم گری کمک زیادی به خود صنعت و صنعت گر می‌کند.

فاطمی امین گفت: چند خبر خوب اینکه اول مزایده معادن برگزار شده و اینکه باید سهام این معدن ۳۰ درصد به مردم واگذار شود. با این کار فرصت سرمایه گذاری مناسبی ایجاد می‌شود. مورد بعد اینکه در ۳ دی و  ۶ بهمن، مزایده معدن برگزار می‌شود.

وزیر صمت ادامه داد: دولت مجاز است که واگذاری معادن را از طریق بورس انجام دهد، این موضوع در بودجه آماده است.

فاطمی امین گفت: بیش از ۹۰ پروژه را برای بهبود اقتصاد در حال حاضر به پیش می‌بریم. خوشبختانه همراهی خوبی بین وزارتخانه‌ها وجود دارد. امید است این همراهی‌ها وضعیت اقتصاد کشور را بهبود دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه