سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

جمال ارونقی:

واردات لوازم خانگی کره ای به صورت قانونی وارد کشور می شوند

معاون فنی گمرک گفت: علی رغم آنکه واردات لوازم خانگی کره ای در کشور ممنوع شده اما همچنان شاهد آن هستیم که به صورت قانونی وارد کشور می شوند.

مهرداد جمال ارونقی

به گزارش خبرگزاری موج، مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک گفت:  از سال ۹۷ واردات لوازم خانگی کره‌ای به کشور وارداتش ممنوع شده است، اما در کنار ممنوعیت رویه‌های مختلفی داشتیم و  این اقلام قابلیت ورود به کشور را از طریق ته لنجی، مرزنشینی، کولبری، ملوانی و سایر رویه‌ها براساس مقررات در نظر گرفته و در مقاطع مختلف داشته ایم.

او بیان کرد: تصاویر منتشر شده از این کالا‌ها در جزیره کیش مربوط به محصولات کشور کره است و علی رغم آنکه  به گمرک اعلام شده قبل از ممنوعیت نسبت به خریداری این اقلام اقدام شده، اما گمرک مقاومت کرده و نسبت به  ترخیص این اقلام اقدامی نکرده است.

 ارونقی بیان کرد: علی رغم آنکه گمرک مجری است،  اما معمولا در عمل انجام شده قرار می‌گیرد و الان واردات به کشور انجام می‌شود.

 معاون فنی گمرک بیان کرد: برای این کالا‌ها تعیین منشا ارز می‌شود و براساس همین مقررات ثبت آماری می‌شود. خیلی از لوازم خانگی از طریق همین موارد رسمی و به صورت قانونی و نه به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه