سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

خودکفایی ۹۰ درصدی کشور در صنعت ماشین آلات کشاورزی

​رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اعلام افزایش ۳۵ درصدی تولید مزارع کشاورزی به واسطه حضور ماشین آلات، گفت: در طی ده سال اخیر و با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی یک جهش تاریخی بی سابقه را تجربه کردیم.

enews_EToolsFile_عباسی مک-4d3251e2-b7cc-49eb-ba1f-3a58b61568b7
به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از روابط عمومی نمایشگاه کشاورزی آیفارم، دکتر کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور درباره برگزاری نمایشگاه های مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی و نهاده های بخش کشاورزی، گفت: یکی از رویکردهای اساسی دولت یازدهم و دوازدهم اهمیت دادن به برگزاری این دست از نمایشگاه ها در سطح کشور بود و چنانچه که به خوبی قابل مشاهده است این نوع نمایشگاه ها در کشور، رشد و توسعه خوبی داشته اند.

وی با اشاره به این مهم که به واسطه توسعه این نمایشگاه ها توانسته ایم فناوری های نوین را به عرصه تولید محصولات کشاورزی وارد کنیم، ادامه داد:  از جمله اهداف و رسالت های مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ارتقاء کمی و کیفی تولید محصولات و ماشین های کشاورزی است و با معرفی همین فناوری ها امروز می توان گفت که در بخش مکانیزاسیون، بالغ بر ۳۵ درصد از افزایش تولید به واسطه حضور ماشین در عرصه مزارع کشور اتفاق افتاده است، همچنین در حوزه صنعت ماشین های کشاورزی هم به یک خوداتکایی ۹۰ تا ۹۵ درصدی رسیده‌ایم.

عباسی گفت: در طی ده سال اخیر در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی و اهمیت بخشیدن به این بخش یک جهش تاریخی بی سابقه را تجربه کردیم، به ‌طوری‌که در مکانیزاسیون کشاورزی بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت پذیرفت که این امر موجب توسعه کمی وکیفی، ارتقاء شاخص های مکانیزاسیون و همچنین رونق فعالیت های بخش تولید ماشین ها و ادوات کشاورزی گشته است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با بیان این مطلب که برگزاری نمایشگاه کشاورزی می تواند این فضا را مهیا کند که ما با ماشین ها و ادوات کشاورزی نوین، لوازم و تجهیزات آبیاری و نهاده های اثرگذار در تولید آشنا شویم، اظهار داشت: خوشبختانه نمایشگاه بین المللی کشاورزی آیفارم که در تاریخ ۱۱ لغایت ۱۴ آبان ماه برگزار می شود با پتانسیل ها و ظرفیت های بالا و مناسبی که دارد، شرایط مناسبی برای به نمایش گذاردن توانمندی های بخش کشاورزی در خود را دارا می باشد.

وی یادآور شد: که قطعا در کنار هم قرار گرفتن و حضور حداکثری سازندگان کشور و عرضه کنندگان ماشین های کشاورزی و از همه مهم تر حضور کشاورزان برای شناسایی ماشین های مناسب در این نمایشگاه  در حوزه تولید می تواند به بخش کشاورزی کشور کمک ویژه ای کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه