سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

هنوز هیچ تصمیمی برای افزایش حقوق در سال آینده نگرفته‌ایم

خدابخشی با بیان ایبکه حفظ قدرت خرید برا ی قشر حقوق‌بگیر اهمیت دارد،گفت: جلسات ستاد بودجه در حال برگزاری است، اما در رابطه با حقوق و دستمزد سال آینده تصمیمی گرفته نشده است.

D1737954T12913438(web)(b)

به گزارش خبرگزاری موج، محمد خدابخشی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش ۱۰ درصدی حقوق ها در سال آینده گفتگو کرد.

وی با بیان اینکه در هنگام بررسی بودجه عمومی کل کشور مسائل و مشکلات گروه های مختلف از جمله کارمندان و کشاورزان و کالاهای اساسی و داروها را مورد توجه قرار می دهیم، اظهار کرد: اینکه فقط کارمندان در بررسی بودجه کل کشور مورد توجه قرار بگیرد درست نیست و زندگی همه آحاد مردم از این سند مالی یعنی بودجه تأثیر پذیر است.

این مقام مسئول با تصریح بر این موضوع که دولت مکلف است لایحه بودجه سال بعد را در ۱۵ آذر به مجلس ارائه دهد، گفت: در مجلس مطابق با قانون آئین نامه داخلی خود، کمیسیون تلفیق بودجه را متشکل از ۴۵ تن از نمایندگان از کمیسیون های مختلف تشکیل می دهیم. هر کمیسیون تخصصی سه نفر نماینده خواهد داشت و ۹ نفر هم از کمیسیون برنامه و بودجه در کمیسیون تلفیق حضور خواهند داشت.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو با اشاره به اینکه دولت در مرحله تدوین بودجه است، بیان کرد: جلسات ستاد بودجه در حال برگزاری است و در رابطه با حقوق و دستمزد در سال آینده تصمیمی گرفته نشده است.

وی افزود: آنچه برای مردم و به خصوص قشر حقوق بگیر اهمیت دارد، حفظ قدرت خرید مردم است. اگر به حفظ ارزش پول ملی بی توجه باشیم، هر درصدی هم که حقوق کارکنان را افزایش دهیم، باز هم بی تأثیر خواهد بود.

خدابخشی درباره کسری بودجه و میزان آن عنوان کرد: گزارش بودجه سال جاری نشان می دهد نزدیک به ۵۰ درصد کسری بودجه داریم. دولت در حال حاضر برای سال بعد در حال تدوین بودجه است و در این میان وظیفه اصلی دولت آموزش، سلامت و امنیت است و این موارد باید به خوبی در بودجه سال بعد ملاحظه گردد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس متوسط رشد اقتصاد در کشور را نیم درصد عنوان کرد و افزود: این نشان می دهد حجم اقتصاد در ایران در حال کوچک شدن است و درآمد سرانه در کشور پایین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه