سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

همکاری نزدیک بانک مهر ایران با ناجا

به مناسبت هفته ناجا برخی از همکاری‌های بانک مهر ایران با نیروی انتظامی را مرور کرده‌ایم.

همکاری با ناجا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ، نیروی انتظامی یکی از بنیان‌های اصلی امنیت کشور به شمار می‌رود و کارکنان این نیرو در تأمین امنیت جامعه که یکی از شروط اصلی برای هر گونه فعالیت اقتصادی و... است نقش بی‌بدیلی دارند.

بر همین اساس بانک مهر ایران سعی کرده ارائه خدمت به کارکنان این نیرو را به‌عنوان یکی از برنامه‌های اساسی خود طراحی کند. شاید وجه مشترک این دو نهاد را بتوان در سخنان یکی از فرماندهان ارشد پیشین این نیرو جست که گفته بود: «فعالیت در بانک مهر ایران و نیروی انتظامی از حیث ارائه خدمات عمومی و عام‌المنفعه با هدف بهبود معیشت مردم و ارتقاء سطح جامعه روابطی بسیار نزدیک است و گسترش سطح همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های بانکی از بهترین تصمیمات مشترک به شمار می‌آید.»

در راستای همکاری با نیروی انتظامی و حمایت از کارکنان زحمت‌کش این نهاد، بانک مهر ایران در تفاهم‌نامه‌ای که با نیروی انتظامی داشته، ضمن هم‌افزایی با منابع این سازمان، ۸۴هزار فقره تسهیلات به مبلغ ۹۴۰۰ میلیارد ریال به کارکنان ناجا پرداخت کرده است.

همچنین بانک مهر ایران با سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح نیز تفاهم‌نامه‌ای داشته تا بازنشستگان نیروهای مسلح از جمله نیروی انتظامی، از هم‌افزایی منابع این سازمان با بانک مهر ایران، قادر به دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه باشند. در این بخش نیز تا کنون ۵۴۵هزار فقره تسهیلات به ارزش تقریبی ۱۴هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده که بخشی از دریافت‌کنندگان این تسهیلات بازنشستگان نیروی انتظامی هستند.

همکاری‌های بانک مهر ایران با ناجا، رضایت این سازمان را نیز درپی داشته، به‌طوری که پیش از این معاون سابق هماهنگ‌کننده نیروی انتظامی گفته بود: با توجه به همکاری‌های صورت گرفته در سنوات قبل و رضایتمندی پرسنل ناجا از رفتار حرفه‌ای و ارائه سریع خدمات و پرونده‌های تسهیلاتی توسط این بانک، مصمم بر آنیم تا زمینه این همکاری‌ها را بیش از پیش گسترش دهیم.

وی همچنین اظهار کرده بود: نیروی انتظامی با سایر بانک‌های کشور نیز در تعامل بوده، اما طبق گزارشات، بررسی‌ها و ارزیابی‌های صورت گرفته، بانک مهر ایران در ارائه خدمات بسیار روان‌تر از سایر بانک‌ها اقدام کرده و تجربه کاری مطلوب‌تری را رقم زده است.

همچنین پیش از این یک تفاهم‌نامه همکاری‌ دوجانبه برای ارتقای امنیت اجتماعی میان بانک مهر ایران و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی نیز امضا شده است. بر اساس این تفاهم‌نامه تلاش برای پیشگیری از بروز جرم و ارتقای احساس امنیت مشتریان بانک از طریق آموزش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل سازمانی در دستور کار قرار گرفت.

برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های آموزشی و اقدامات مشترک در راستای توانمندسازی مشتریان و کاهش آسیب‌پذیری آن‌ها در فضای مجازی، همکاری در جهت تولید فیلم و انیمیشن در خصوص شگردهای جدید مجرمان، تدوین پیام‌های آموزشی و پیگیرانه در خصوص دانستنی‌های انتظامی، اجتماعی و شگردهای جدید کلاهبرداری در فضای مجازی و توزیع آن در شعب بانک، استفاده از ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی و تبلیغات بانک برای آگاه‌سازی مردم در رابطه با روش‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی، استفاده از تجهیزات ایمنی و رعایت پیشگیری وضعی در محیط بانک، ارائه تسهیلات و آموزش همگانی در خصوص استفاده شهروندان از صندوق امانات جهت نگهداری اموال ارزشمند نظیر پول و طلا و غیره از محورهای این همکاری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه