سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بیمه کوثر در حال رسیدگی به خسارت‌ های زلزله قوچان

در پی زمین لرزه ۵.۲ ریشتری که صبح دوشنبه حوالی قوچان را لرزاند، مسئولان شرکت بیمه کوثر و کارشناسان ارزیاب خسارت برای رسیدگی به خسارت‌های احتمالی بیمه‌گذاران در مناطق خسارت‌دیده حضور یافتند.

بیمه کوثر1

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی و مدیر سرپرستی بیمه کوثر استان خراسان‌رضوی، پیرو دستور مدیرعامل و مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی شرکت بیمه کوثر، پس از انجام هماهنگی‌ها و فراهم آوردن مقدمات تنها یک روز پس از زلزله، مسئول خسارت اموال سرپرستی خراسان‌رضوی به همراه کارشناسان ارزیاب خسارت به قوچان رفتند تا از نزدیک و با سرعت کار رسیدگی به پرونده خسارت‌های احتمالی را آغاز کنند.

مهدی حاجی حسینی از برگزاری جلسه‌های جداگانه با بیمه‌گذاران عمده به منظور تسریع در ارایه خدمات به زیان‌دیدگان خبر داد و گفت: در این جلسه‌ها هماهنگی‌های لازم در زمینه نحوه اعلام خسارت انجام شد و درباره چگونگی رسیدگی به خسارت‌های احتمالی منازل افرادی که تحت‌پوشش بیمه آتش‌سوزی بیمه کوثر هستند اطلاع‌رسانی شد. همچنین از چند منزل روستایی نزدیک به کانون اصلی محل زلزله بازدید به عمل آمد و هم‌زمان کار تشکیل پرونده و ارزیابی خسارت انجام شد.

وی افزود: طبق گزارش‌هایی که تاکنون دریافت کرده‌ایم، این زلزله هیچ‌گونه خسارت جانی نداشته و بخش زیادی از خسارت‌های وارد به منازل نیز در حد ترک‌خوردگی دیوارهاست. به بیمه‌گذاران اطمینان می‌دهیم که به محض دریافت و تکمیل مدارک، در اسرع‌وقت کار ارزیابی و پرداخت خسارت انجام خواهد شد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه