سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

آیا اصلاح شاخص بورس پولبک به مقاومت شکسته بود؟

در شرایط کنونی با توجه به اینکه شاخص کل بورس روز چهارشنبه دوباره به کانال یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی وارد شده و صف فروش بسیاری از نمادها جمع شده است و از طرف دیگر بسیاری از آنها در مثبت معامله می شوند به همین دلیل پیش بینی ادامه روند مثبت معاملات بورس برای کف سازی در این محدوده وجود دارد.

شاخص بورس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، شاخص کل بورس روز گذشته با یک افت ۴۴ هزار واحدی در ابتدای روز به سطح یک میلیون و ۴۷۷ هزار واحد رسید و دوباره کمی از منفی ها را جبران کرد و در دامنه یک میلیون و ۷۹۰ هزار واحدی قرار گرفت و از آنجایی که زیر شاخص یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی نشسته بود، بسیاری از فعالان بازار معتقد بودند که احتمال اینکه روند نزولی آن ادامه دارتر شود وجود دارد، اما از آنجایی که قیمت ارز در کانال ۲۷ هزار تومان باقی مانده است عملا ئتوری ادامه اصلاح بورس را هم باطل شد.

در شرایط کنونی با توجه به اینکه شاخص کل بورس روز چهارشنبه دوباره به کانال یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی وارد شده و صف فروش بسیاری از نمادها جمع شده است و از طرف دیگر بسیاری از آنها در مثبت معامله می شوند به همین دلیل پیش بینی ادامه روند مثبت معاملات بورس برای کف سازی در این محدوده وجود دارد و احتمالا شاخص در محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد تثبیت شود.

در صورتی که کف جدید شاخص کل بورس یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی شود احتمالا تا پایان سال شاخص سقف قبلی خود را خواهد دید اما اگر بعد از مدتی نوسان دوباره روند نزولی آن ادامه یابد احتمالا در کف پایین تر یعنی محدوده یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی کف سازی خواهد کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه