سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

قیمت جهانی نفت در معاملات امروز ۳ شهریور ۱۴۰۰/ برنت به ۶۷ دلار و ۱۸ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا امروز با ۳۶ سنت معادل ۰.۵۳ درصد کاهش به ۶۷ دلار و ۱۸ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، قیمت نفت که طی دو جلسه گذشته و تحت تاثیر کاهش تولید مکزیک و مهار گسترش کرونا در چین شاهد رشد قابل توجهی بود، امروز اندکی کاهش یافت.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا امروز با ۳۶ سنت معادل ۰.۵۳ درصد کاهش به ۶۷ دلار و ۱۸ سنت رسید. قیمت نفت برنت دریای شمال هم امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۶ درصد افت به ۷۰ دلار و ۷۲ سنت رسید.

قیمت هر دو شاخص نفتی در طی ۲ جلسه گذشته شاهد حدود ۸ درصد جهش بود و بخش عمده ای از کاهش های هفته گذشته را جبران کرد. عامل اصلی رشد

قیمت نفت حذف عرضه روزانه بیش از ۴۰۰ هزار بشکه از نفت مکزیک از بازار در پی آتش وی در یکی از تاسیسات نفتی این کشور بوده است.

عامل کاهش قیمت های قابل توجه هفته گذشته نیز نگرانی ها از گسترش سویه دلتا در آسیا و کند شدن روند ترمیم اقتصاد جهانی بود.

بر اساس آمارهای انستیتوی نفت آمریکا، تقاضا در این کشور که بزرگترین مصرف کننده نفت جهان به شمار می رود ظاهرا با شتاب قابل قبولی رو به افزایش است.

آمارهای این موسسه نشان می دهد که حجم ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲۰ آگوست با کاهش ۱.۶ میلیون بشکه ای مواجه بوده در حالی که ذخایر بنزین نیز یک میلیون بشکه کاهش یافته است.

تحلیلگران انتظار داشتند حجم ذخایر نفت خام ۲.۷ میلیون بشکه و ذخایر بنزین ۱.۶ میلیون بشکه کاهش یافته باشد.

آمارهای رسمی دولت آمریکا در زمینه حجم ذخایر انرژی قرار است اواخر امروز منتشر شود.

روز چهارشنبه تنها ۲۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در چین مشاهده شد که نسبت به ۳۵ مورد روز گذشته کاهش نشان می دهد و سبب امیدواری تحلیلگران به مهار ویروس در دومین اقتصاد بزرگ جهان شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه