سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

بهره برداری از سامانه یکپارچه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا

در ششمین نمایشگاه اینترنت اشیاء (Iotex۲۰۲۱) با حضور سورنا ستاری ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری قرارداد پیاده سازی و بهره برداری از سامانه یکپارچه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا نیز در روز اول نمایشگاه منعقد شد.

سامانه یکپارچه سازی کشاورزی هوشمند

به گزارش خبرگزاری موج، در ششمین نمایشگاه اینترنت اشیاء (Iotex۲۰۲۱) با حضور سورنا ستاری ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری قرارداد پیاده سازی و بهره برداری از سامانه یکپارچه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا نیز در روز اول نمایشگاه  منعقد شد.

بر اساس این‌گزارش؛  قرارداد پیاده سازی و بهره برداری از سامانه یکپارچه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا با هدف فراهم آوردن زمینه استفاده حداکثری از پتانسیل های موجود  در حوزه هوشمند سازی کشاورزی منعقد شد.

کشاورزی همواره به عنوان یکی از ارکان حیات اقتصادی ایران مطرح بوده و بدیهی است شرط ادامه حیات و رشد این حوزه بهره مندی از فناوری های روز از جمله اینترنت اشیا است، در همین راستا پیاده سازی الگوهای مناسب از کشاورزی هوشمند جهت آشنایی فعالان این حوزه موضوعی ضروری به نظر می رسد که ستاد  توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری   جهت نیل به این هدف و کاهش ریسک و اصطکاک اولیه جهت حرکت، در فراخوانی اعلام کرد که حاضر به  همکاری با فعالان هوشمندسازی بخش‌های کشاورزی و دامپروری است و انتخاب نهایی پروژه مبتنی بر توانمندی‌های ارائه‌دهندگان اطلاعات و پیشنهادات در یک یا چند بخش کشاورزی و دامپروری خواهد بود و حوزه های مد نظر این پروژه بخش های مختلفی از جمله آبیاری هوشمند ، کاهش تلفات  و افزایش بازدهی مزارع، شیلات و دامداری را شامل می شود .

در کارگروه اینترنت اشیا ستاد توسعه فناوری حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی، طرح پیشنهادی فرافن در میان طرح های ارسالی حوزه کشاورزی هوشمند طرح برتر انتخاب شد. در حال حاضر سه پروژه پرچم دار در حوزه اینترنت اشیا شامل: شبکه ارتباطی اینترنت اشیا، توسعه کشاورزی هوشمند و خدمات شهری هوشمند است.  

ششمین نمایشگاه اینترنت اشیاء (Iotex۲۰۲۱) در  رویداد هفته ایران دیجیتال با حضور اپراتورهای تلفن همراه کشور و فعالان حوزه اینترنت اشیاء در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد که در طول زمان برگزاری آن از محصولات و خدمات بومی در حوزه اینترنت اشیاء با حضور مقامات در این حوزه رونمایی شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه