سرخط خبرها
  • جام جهانی زمستانی می‌شود
  • نانوایی‌های سیار در مسیر تشییع مستقر می‌شوند
  • سرمربی تیم ملی کنگو، در نشست خبری از خبر درگذشت پدرش مطلع شد
  • تشییع نمادین رهبر شهید انقلاب در ۵۰ کشور جهان
  • راهنمای کنترل قندخون در مراسم وداع با رهبر شهید
  • تیم المپیاد فیزیک ایران نایب قهرمان جهان شد
  • فروش بلیت پرواز تهران-نجف در روز تعطیلی فرودگاه امام(ره)
  • خروج ۱۰ فروند هواپیمای عملیاتی از ناوگان هوایی کشور
  • ۱۰ درصد تولید مرغ در کشور مازاد مصرف است
  • یک ماه از استعلام صمت گذشت: سرنوشت نامشخص ترخیص موبایل‌ بدون رجیستری
  • لژیونر والیبال ایران در پاریس
  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند
  • محدودیت‌های سوخت‌گیری در ایام تشییع برداشته شد
  • محیط‌زیست نخستین قربانی خاموش جنگ/ متجاوزان پاسخگو باشند
  • پایان جنجال: چادرملو با دستور تاج آسیایی شد
  • پیش‌بینی اُفت قندخون با هوش مصنوعی، یک روز قبل از وقوع
  • استاندار: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است
  • ۱۱.۲ همت از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی پرداخت شد
  • سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد
  • ۱۲.۲ همت به حساب کشاورزان واریز شد

داراب حسنی:

برآورد ذخیره سیب امسال حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن است

مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی گفت: برآورد ذخیره سیب امسال حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن است که ۳ درصد بیشتر از میزان ذخیره سال گذشته برآورد می‌شود.

سیب سمیرم

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، داراب حسنی مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی  گفت: پیش بینی تولید کل میوه‌های دانه دار در سال ۹۹ بر اساس گزارش‌های استان‌ها حدود ۴ میلیون و ۴۶۶ هزار تن است که ۴ میلیون و ۱۲۰ هزار تن آن مربوط به سیب است.

وی درباره میزان ذخیره سیب کشور اظهار داشت: برآورد ذخیره سیب امسال حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن است که ۳ درصد بیشتر از میزان ذخیره سال گذشته برآورد می‌شود.

حسنی با بیان اینکه بخشی از سیب‌های ذخیره شده کشور صادر می‌شود، خاطر نشان کرد که سال گذشته حدود ۷۴۰ هزار تن از سیب‌های ذخیره شده صادر شد.

وی افزود: بیشترین میزان سیب ذخیره شده در سردخانه‌های کشور در سال جاری متعلق به استان‌های آذربایجان غربی با حدود ۷۵۰ هزار تن و آذربایجان شرقی با ۳۲۰ هزار تن است.

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، سطح باغات سیب کشور را بر اساس آمار سال ۹۸ حدود ۲۵۱ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: نزدیک به ۲۳۰ هزار هکتار از این سطح، باغات بارور هستند.

وی با اشاره به اینکه کمتر از ۱۰ رقم مرغوب سیب در باغات ایران کشت شده‌اند، اذعان داشت: دو رقم اصلی سیب در باغات کشور، رد دلیشز و گلدن دلیشز هستند.

حسنی اشاره کرد: این دو رقم در ۸۵ درصد باغات سیب کشور کشت شده‌اند.

وی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، فارس، تهران، اصفهان، خراسان رضوی و اردبیل را از استان‌های قطب تولید سیب نام برد.

حسنی با بیان اینکه برآوردها نشان می‌دهد امسال، سال خوبی برای تولید سیب در کشور بوده است، ابراز امیدواری کرد امسال علاوه بر تأمین نیاز داخلی با حمایت‌های لازم، صادرات این محصول نیز رونق یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه