سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

افزایش قیمت نفت به ۴۴ دلار

با انتشار خبر اثربخشی واکسن کووید ۱۹ قیمت نفت به ۴۴ دلار افزایش یافت..

نفت خام

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، پس از اینکه یک گزارش صنعتی نشان داد، ذخایر نفت آمریکا بیش از انتظار کاهش یافته است و در عین حال، امید به اثربخشی واکسن کووید ۱۹ احساس حاکم بر بازار را تقویت کرده است، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با ۱.۰۱ دلار افزایش ۴۲.۳۷ دلار و هر بشکه نفت خام آمریکا با ۱.۰۱ دلار افزایش ۴۴.۶۲ دلار فروخته شدند. هر دو شاخص نفتی روز گذشته ۳ درصد افزایش ارزش را ثبت کردند.

آمارهای گروه صنعتی آمریکن پترولیوم دیروز نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته ۵.۱ میلیون بشکه کاهش یافت و به حدود ۴۸۲ میلیون بشکه رسید. این درحالی است که تحلیلگران انتظار کاهش ۹۱۳ هزار بشکه‌ای را داشتند.

از زمانی که آزمایش های اولیه و واکسن آزمایشی کووید ۱۹ ساخته شده توسط شرکت آمریکایی فایزر و بایون تک آلمان، اثربخشی ۹۰ درصدی را نشان داد، هر دو شاخص نفتی بیش از ۱۰ درصد در این هفته افزایش ارزش داشتند.

هرچند قیمت نفت با اخبار مثبت از واکسن جدید تقویت شده است، اما در مجموع چشم انداز تقاضا برای سوخت در میانه اعمال محدودیت های جدید کرونایی در اروپا و آمریکا همچنان تیره است.

تحلیلگران در بانک ملی استرالیا در یادداشتی در روز چهارشنبه نوشتند: «چشم انداز تقاضا در کوتاه مدت ضعیف است به ویژه با توجه به اجرای یک سری محدودیت های کرونایی در کشورهای اروپایی (البته در درجه های مختلف) که به صورت منفی بر مصرف تاثیر گذاشته است.»

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه