سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن خبر داد؛

هدف گذاری فعال سازی ۱۰۲۰ معدن در کشور

سیدرضا عظیمی گفت: ۴۳ معدن غیرفعال و قابل توسعه شناسایی شد که تاکنون ۳۷ معدن در کارگروه استانی، پایش شده و ۱۹ بلوک با مزیت نسبی مواد معدنی شامل سلستین، گچ، مرمریت، بوکسیت، شن و ماسه و مخلوط کوهی، گوگرد، سنگ آهک، نیترات، سنگ لاشه، مالون و مارن معرفی شده است.

ماشین معدنی 2

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس با بیان این در برنامه احیا و فعال سازی ۱۰۲۰ معدن هدف گذاری شده در کشور برای سال جاری، احیای ۲۴ معدن و احداث یک واحد فرآوری در استان کهگیلویه و بویر احمد برنامه ریزی شده است، گفت: در راستای طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در استان کهگیلویه و بویر احمد، ۸ جلسه کارگروه استانی برگزار و مصوبات به صورت ماهانه با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو، مدیران و مسئولان استان پیگیری می گردد.

سیدرضا عظیمی ادامه داد: با بررسی های انجام شده، ۴۳ معدن غیرفعال و قابل توسعه شناسایی شد که تاکنون ۳۷ معدن در کارگروه استانی، پایش شده و ۱۹ بلوک با مزیت نسبی مواد معدنی شامل سلستین، گچ، مرمریت، بوکسیت، شن و ماسه و مخلوط کوهی، گوگرد، سنگ آهک، نیترات، سنگ لاشه، مالون و مارن معرفی شده است.

مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس با اشاره به اقدامات انجام شده از ابتدای طرح تاکنون در استان کهکیلویه و بویر احمد تصریح کرد: معرفی سرمایه گذار برای احیا و فعال سازی ۶ معدن سلستین با ایجاد واحد فرآوری و معرفی یک معدن گچ به سرمایه گذار، از جمله این اقدامات است.

وی ادامه داد: معرفی ۱۳ معدن در قالب ۵ پروژه (نیازمند راه دسترسی) و ۳ پروژه (نیازمند شبکه برق) به مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی و درج آن در اولویت های سال ۹۹ و نیز معرفی ۵ معدن به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی برای دریافت تسهیلات، از دیگر اقدامات صورت گرفته تاکنون در استان مذکور است.

عظیمی خاطرنشان کرد: فراخوان عمومی به منظور سرمایه گذاری برای احداث واحد فرآوری معادن گچ استان اعلام شده است. با احداث این واحد، ۸ معدن گچ در چرخه زنجیره تولید فعال خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر، گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح استخراج و فرآوری برای معادن گچ، بوکسیت و سلستین استان کهکیلویه و بویر احمد تهیه شده است.

 

 

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه