سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

خرید تضمینی ۵,۶ میلیون تن گندم تاکنون

از صبح امروز با پیوستن استان‌های کردستان و همدان به جرگه خریداران گندم، خرید تضمینی این کالای استراتژیک در سراسر کشور جریان یافته است.

uYegGaJ0FTO1
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، مدیرعامل این شرکت از ورود کلیه استان‌های کشور به عملیات خرید تضمینی گندم خبر داد و گفت: بیان اینکه ۳۱ استان کشور وارد مرحله خرید تضمینی گندم از کشاورزان شده‌اند، میزان خرید انجام شده را تا صبح امروز ۵,۶ میلیون تن اعلام کرد.

علی قنبری افزود: از ابتدای فصل برداشت گندم در اوایل فروردین‌ماه تاکنون ۸۹۰ مر کز خرید مقدار پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تن گندم با کیفیت مطلوب را از کشاورزان در این ۳۱ استان خریداری کرده‌اند.

وی ارزش ریالی گندم‌های خریداری‌شده را بیش از ۷۱ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: تابه‌حال بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال بابت خرید گندم به حساب کشاورزان واریز شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه هم‌اکنون در اوج زمان برداشت و خرید گندم کشور قرار داریم، تأمین اعتبارات مورد نیاز خرید جهت پرداخت به‌موقع وجوه گندم‌ها و جلب رضایت کشاورزان را ازجمله دغدغه‌های وزارت جهاد کشاورزی و شرکت بازرگانی دولتی ایران برشمرد و از بانک مرکزی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور خواست نسبت به تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز اقدام عاجل انجام دهند.

قنبری بیشترین میزان خرید گندم را مربوط به استان‌های خوزستان با ۱,۴ میلیون تن، گلستان ۱.۲ میلیون تن، فارس ۷۴۰ هزار تن و اردبیل ۳۵۰ هزار تن اعلام کرد.

وی با اشاره به تداوم روند خرید گندم در استان‌ها، تحقق خرید ۱۰ میلیون تنی در سال جاری را عملی دانست و تأکید کرد: امسال نیازی به واردات گندم نداریم و خودکفایی محقق شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه