سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

محمد اسلامی:

تلاش می ‌شود نیازمندان واقعی از طرح ملی مسکن بهره‌ مند شوند

وزیر راه و شهرسازی گفت: طرح ملی مسکن هم آغاز شده و تلاش می‌شود نیازمندان واقعی از واحدهای مسکونی در قالب طرح ملی مسکن بهره‌مند شوند.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی

به گزارش خبرگزاری موج، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به استان اردیبل در بین خبرنگاران گفت: روند اجرای عملیات اجرایی پروژه بزگ راه آهن اردبیل-میانه در دو سال اخیر شتاب گرفته است و این پروژه تا پایان دولت به بهره برداری می رسد.

وی افزود: با تکمیل عملیات اجرایی واحدهای پروژه مسکن مهر پرونده این طرح تا قبل از مرداد ماه در استان اردبیل بسته خواهد شد.

اسلامی تصریح کرد: طرح ملی مسکن هم آغاز شده و تلاش می‌شود نیازمندان واقعی از واحدهای مسکونی در قالب طرح ملی مسکن بهره‌مند شوند.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هدف از سفر به استان اردبیل بازدید از روند اجرای پروژه‌های راه، راه آهن و مسکن ملی است و پروژه‌های زیادی در حوزه راه و شهرسازی در استان در حال اجرا است که تلاش می‌کنیم با تسهیل اجرای این طرح ها شاهد توسعه راه‌ها در این منطقه باشیم.

وی اظهار کرد: باند دوم فرودگاه اردبیل ازجمله طرح‌های حوزه راه است که در هفته دفاع مقدس به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: توسعه بزرگراه‌ها و راه‌های استان اردبیل به دلیل محرومیت زدایی و ایمن سازی نیز مورد توجه بوده و با جدیت پیگیری می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه