سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق؛

بومی‌سازی ۵۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق توسط دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق کشور گفت: در سال رونق تولید بیش از ۵۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بومی‌سازی شده است.

نیروگاه رودشور

به گزارش خبرگزاری موج، محمدولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه فعالیت‌های پشتیبانی و رونق تولید در صنعت آب و برق با دستور وزیر نیرو به شرکت ساتکاب واگذار شده است، عنوان کرد: در سال رونق تولید با دعوت از نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای رفع‌ چالش‌های صنعت آب و برق و حمایت از کالا‌های ایرانی بوده‌ایم.

وی افزود: بدین منظور از ابتدای امسال با برگزاری چندین رویداد استارتاپی و شناسایی کالاهای مورد نیاز در این بخش موفق شده‌ایم بیش از ۵۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق را با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان این حوزه بومی‌سازی کنیم.

مدیرعامل ساتکاب ادامه داد: این کالاها پیش از این عمدتا یا از خارج کشور وارد میشد و یا بخشی از قطعات آن خارجی بوده است که با بومی‌سازی این کالاها توسط شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت استفاده هر چه بیشتر از این محصولات در صنعت آب و برق فراهم شده است. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه