سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

امید علی پارسا؛

مالیات با هوشمند سازی عادلانه می شود

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت:در دنیا مالیات کاراتر و عادلانه تر است و راه آن اخذ الکترونیکی مالیات است. از این باید بدون تردید تمام داده های مالیاتی از طریق پایانه های فروش بدست بیاید.

امید علی پارسا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رئیس سازمان امور مالیاتی در جشنواره تولید ملی، افتخار ملی با اشاره به اینکه توسعه چیزی جز فعالیت آزاد در محیط مناسب رخ نمی دهد، گفت: تولیدکننده باید با اطمینان به آینده برنامه های آینده خود را اجرا کند.

امید علی پارسا با بیان اینکه معافیت مالیاتی به صورت عام نداریم، گفت: در بخش کشاورزی که حدود ۸۵ درصد معافیت اعمال شده بخش های هم هستند که مالیات می دهند یا در بخش فرهنگ که بخش چاپ معافیت مالیاتی دارند این موضوع در تمام حوزه ها وجود دارد.

او با تاکید بر اینکه بودجه ما ۳۵ درصد وابسته به مالیات است، افزود: به گفته وزیر فشار به تولید برای گرفتن مالیات هنر نیست، بنابراین گفته شده برای خود اظهاری، بخشودگی مالیات برای تولید ۲ درصدی و برای بخش خدمات ۴ درصدی تعیین شده است. 

او افزود: در دنیا مالیات کاراتر و عادلانه تر است و راه آن اخذ الکترونیکی مالیات است. از این باید بدون تردید تمام داده های مالیاتی از طریق پایانه های فروش  بدست بیاید،  بنابراین مالیات با هوشمند سازی عادلانه می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه