سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

افزایش قیمت جهانی نفت امروز ۲۳ بهمن ۹۸

قیمت هر بشکه نفت برنت امروز ۲۳ بهمن ۹۸ با ۹۸ سنت معادل ۱.۸ درصد افزایش به ۵۴ دلار و ۹۹ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در حالی که تعداد موارد ابتلای روزانه به کرونا به پایین ترین رقم از اواخر ماه ژانویه رسیده و موجب خوش بینی سرمایه گذاران نسبت به افزایش تقاضا برای نفت شده است، قیمت نفت روز چهارشنبه شاهد افزایش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با ۹۸ سنت معادل ۱.۸ درصد افزایش به ۵۴ دلار و ۹۹ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز امروز ۸۱ سنت معادل ۱.۴ درصد رشد داشت و به ۵۰ دلار و ۶۵ سنت رسید.

بر اساس آمارهای ارائه شده تا پایان روز سه شنبه، نرخ رشد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در چین به پایین ترین میزان خود از ۳۰ ژانویه رسیده است. با این حال، کارشناسان بین المللی همچنان در مورد پیش بینی زمان مهار این ویروس محتاطانه اظهارنظر می کنند.

محدودیت های سفر به مبدا و مقصد چین و اقدامات قرنطینه ای موجب کاهش مصرف سوخت شده است. ۲ پالایشگاه بزرگ چینی اعلام کرده اند که فعالیت های پالایشی خود را به دلیل افت مصرف به حدود ۹۴۰ هزار بشکه می رسانند که حدود ۷ درصد میزان فعالیت آنها در سال ۲۰۱۹ است.

کیم کوانگ رائه، تحلیلگر بازار نفت در سئول گفت: «در حالی که میزان رشد موارد ابتلا به کرونا کاهش یافته... این مسئله موجب تقویت احساس حاکم بر بازار شده است.» نگرانی ها از تقاضا برای نفت به دلیل شیوع ویروس کرونا سبب شده تا قیمت هر دو شاخص نفتی در روز دوشنبه به پایین ترین رقم خود در ۱۳ ماه گذشته برسد. قیمت نفت برنت و نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا نسبت به رقم های بالای ثبت شده در ماه ژانویه بیش از ۲۰ درصد کاهش یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه