سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

برقراری پروازهای فوق‌ العاده در ۹ فرودگاه کشور به مناسبت ایام اربعین

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از برقراری پروازهای فوق‌ العاده در ۹ فرودگاه کشور به مناسبت ایام اربعین و برای رفاه حال زائران عتبات عالیات خبر داد.

پرواز

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، جزئیات پروازهای اربعین از ۹ فرودگاه اعلام شد که بر این اساس فرودگاه های یزد، اصفهان، مشهد، ایلام، ساری، تبریز و کرمان از فرودگاه های تحت مالکیت شرکت فرودگاه ها و دو فرودگاه امام خمینی(ره) و کیش میزبان زائران به مقاصد شهر نجف هستند.

در این راستا تاکنون مجوز برقراری ۵۰۹ پرواز در مسیر نجف - تهران در فرودگاه امام خمینی (ره) از ۱۷ مهر تا ۱۱ آبان صادر شده است.

برای رفاه حال زائران اربعین استان یزد، شرکت هواپیمایی کاسپین به برقراری پروازهای فوق العاده در مسیر یزد - نجف اقدام کرده است. در این راستا پروازهای رفت روزهای ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۲ و ۲۳ مهر و پروازهای برگشت در روزهای ۲۲، ۲۳، ۲۹ و ۳۰ مهر و ۱ و ۲ آبان به صورت برنامه ای با هواپیمای MD۸۳ با ظرفیت ۱۶۰ مسافر انجام می شود.

در فرودگاه اصفهان نیز برای برقراری  ۸۸ پرواز فوق العاده در مسیر اصفهان- نجف - اصفهان به مناسبت ایام اربعین برنامه ریزی شده است که توسط شرکت های هواپیمایی تابان، قشم ایر، کیش ایر، العراقیه و ماهان از ۱۹ مهر ماه آغاز می‌شود و تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت.

فرودگاه مشهد نیز پروازهای مسیر نجف را به مناسبت اربعین افزایش داده و از ۱۵ مهر تا ۱۵ آبان ۱۴۱ پرواز رفت و برگشت در این فرودگاه توسط شرکت های هواپیمایی تابان، ماهان، آتا، قشم ایر و العراقیه انجام می شود.

از سوی دیگر در فرودگاه ایلام  از ۱۷ مهر تا ۴ آبان ۷۲ پرواز رفت و برگشت توسط ایران ایر انجام می شود و در همین بازه زمانی قرار است فرودگاه کرمانشاه در صورت تقاضا روزانه ۱۲ پرواز رفت و برگشت را توسط ATR هواپیمای ایران ایر در مسیر نجف برقرار کند.

همچنین در فرودگاه ساری نیز قرار است دو پرواز رفت در روزهای ۲۲ و ۲۳ مهرماه به نجف و ۲ پرواز برگشت نیز در روزهای ۲۹ و ۳۰ مهر ماه از نجف به ساری برقرار شود.

فرودگاه تبریز نیز هشت پرواز رفت و برگشت را در مسیر نجف برای روزهای ۲۲،۲۳، ۲۸ و ۲۹ مهر ماه درنظر گرفته است که با هواپیمای بوئینگ MD شرکت هواپیمایی آتا انجام می شود.

همچنین در فرودگاه کرمان قرار است ۶ پرواز رفت و برگشت در روزهای ۲۲، ۲۴ و ۲۶ مهر ماه توسط شرکت هواپیمایی ماهان برقرار شود. فرودگاه کیش نیز چهار پرواز رفت و برگشت را در مسیر نجف در نظر گرفته که توسط شرکت هواپیمایی کیش ایر انجام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه