سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به موج؛

واردات مرغ برای کشور سرافکندگی است/ادامه کاهش نرخ ارز کاهش قیمت کالاها را همراه خواهد داشت

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت:امروز به دنبال این هستیم که یکسان سازی نرخ ارز با کاهش نرخ ارز منجر به کاهش قیمت کالا شود. از طرف دیگر در حال حاضر به دنبال کاهش قیمت کالاها از طریق ایجاد بهره وری و...هستیم.

صادرات مرغ

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه ۹۰ درصد کالاها در کشور ظرفیت تولید داخلی دارند، گفت:از صد قلم کالا بخشی در داخل تولید می شوند، برای نمونه در گوشت مرغ صادرکننده هستیم، اما برخی مواقع به دلیل کمبود مقطعی واردات داریم که برای کشور سرافکندگی است و در گوشت نیز واردات حداقل است. با این حال باید توجه داشت که در برخی نهاده های دامی وابسته به واردات هستیم، از این رو بخش عمده کالاهای اساسی از طریق ارز دولتی تامین می شود و امروز به دنبال این هستیم که یکسان سازی نرخ ارز با کاهش نرخ ارز منجر به کاهش قیمت کالا شود. از طرف دیگر در حال حاضر به دنبال کاهش قیمت کالاها از طریق ایجاد بهره وری و...هستیم.

حسین مدرس خیابانی با بیان اینکه سامانه های الکترونیکی تعریف شده که از تامین تا نظارت کالا را تسهیل می کند، گفت: بازرسان اصناف، سازمان حمایت، تعزیرات و دادستانی کل کشور در راستای نظارت بر بازار بکار گرفته می شود.

او با بیان اینکه موجودی کالا و قیمت کالا دو بخش مهم در تنظیم بازار است، تصریح کرد: معتقدیم که صادرات در راستای تنظیم بازار است و وقتی کارخانه ای با ۵۰ درصد ظرفیت کار می کند هزینه سربار را به بازار داخل منتقل می کند و وقتی به صادرات بپردازد ظرفیت تولید بالا می رود و درنهایت قیمت کالا کاهش می یابد، به همین دلیل صادرات از نان شب واجب تر است. 

او با تاکید بر اینکه طبق مصوبه شورای عالی صادرات موظف به صادرات ۱۵ کشور دنیا هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر در ۵ کشور رایزن داریم و باید به زودی در ۱۰ کشور دیگه نیز رایزن مستقر شود.

او با تاکید بر اینکه کفش، شیلات، خشکبار، مبلمان و ...روی میز صادرات سازمان توسعه و تجارت قرار بگیرد، تصریح کرد: باید صادرات به کشورهای همسایه توسعه یابد.

او افزود: در استان ها ستاد تنظیم بازار به ریاست استاندارها برگذار می شود و از طرف دیگر تجارت الکترونیک توسعه یافته است.

او با تاکید بر اینکه بخش بازرگانی کشور در یکجا متمرکز شود، تصریح کرد: تفکیک وزارت بازرگانی یا معاونت بازرگانی ریاست جمهوری اقدامی است که تصمیم آن با مجلس است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه