سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

همتی:

اطلاع‌ رسانی درباره رمز ارز‌ها بعد از تصمیم‌ گیری انجام خواهد شد

رئیس بانک مرکزی گفت: اطلاع‌ رسانی در رمز ارز‌ها بعد از تصمیم‌ گیری انجام خواهد شد.

همتی

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی در حاشیه جلسه هیات دولت امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مسئله رمز ارز‌ها در کمیسیون اقتصادی بحث شده و تصمیماتی در این موضوع گرفته شد، ولی همانطور که قبلا هم بنده گفتم و وزیر اقتصاد نیز گفته‌اند؛ باید در دولت بررسی شود، زیرا پیچیدگی‌های زیادی دارد.

وی افزود: امروز در هیئت دولت در این زمینه بحث و گفتگو صورت گرفت و قرار شد بررسی کنیم که آیا آثار آن در اقتصاد کشور و روابط تجاری چیست و چقدر می‌توان بر آن تکیه کرد. تا در دولت جمع‌بندی نشود نمی‌شود درباره آن به‌صورت نهایی سخن گفت و اطلاع‌ رسانی در این زمینه بعد از تصمیم‌ گیری انجام خواهد شد.

وی در خصوص بدهکاران بانکی گفت: موضوعی که دیروز در مجلس تصویب شد، با هماهنگی بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی مجلس صورت گرفت و مجلس هم نظرات بانک مرکزی را در آن تأمین کرد. امیدواریم کمک خوبی برای کسانی که بدهی‌های معوق دارند و یا در نحوه محاسبه سود آن‌ها ایرادی وجود دارد، باشد. البته این مصوبه فقط برای بدهی‌های کمتر از دو میلیارد تومان است که تعیین تکلیف شدند.

همتی ادامه داد: مسئله بدهکاران عمده با مصوبه اخیر فرق دارد، حدود ۷ تا ۸ نفر از دانه درشت‌ها هستند که پرونده آنها در کمیته فرادستگاهی بانک مرکزی در حال بررسی است و آنها رقم‌های چند هزار میلیاردی دارند. در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هم معاون اول رئیس جمهور دستور دادند که گزارشی تهیه شود و در جلسه بعد مطرح خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه